“Zamana ihtiyacım var”

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
“Zamana ihtiyacım var”
Antalya Kampında açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, sakatlığının yavaş yavaş geçtiğini ve zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.



Galatasaray'ın çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, Alanya'daki kampta Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Ujfalusi, sakatlığının yavaş yavaş geçtiğini ve zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti. Lig'de lider olmalarından dolayı mutlu olduğunuyen Çek savunma oyuncusu, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Schalke karşısında avantajın kendilerinde olduğunu belirtti.

Sakatlığı sonrası takım arkadaşlarıyla birlikte olmaktan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirten Ujfalusi, durumunu değerlendirdi “Koşulara başladım. Futbol ile ilgili bir şeyler yapabiliyorum. Her gün daha iyiye gidiyorum. Zamana ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

İlk yarıda sadece Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarında forma giyen Ujfalusi, takımının ligde bulunduğu konumdan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Tecrübeli defans, “Ligin ilk yarısını lider olarak tamamladık. Ama önemli olan bu şekilde devam ederek iyi bir hazırlık döneminin ardından ligi şampiyon bitirmek" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'deki rakipleri Schalke'nin önemli bir güçlü bir ekip olduğunu belirten çek defans, "Ne olursa olsun, Schalke'ye karşı daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Bunu da zaman gösterecek” dedi.

NTVSpor.net
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt