Zafer Alagöz Kim Bunlar

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Zafer Alagöz Kim Bunlar
Şahane bir ortam düşünün. Dolu bir stat. Saatler öncesinden başlayan eğlence havası. Maç öncesi kafamda kazanırız ama AYDINUS düşüncesi. Çünkü 1 hafta önce rezalet maç yönetmiş. Zaten özellikle etki altında kalsın diye pompalanan BEŞİKTAŞLIDIR haberleri. Fernandes'e yapılan faulden sonra Ferdi bunu alkışladı diye sarı kart gördü. Nasıl alkışlamasın? Maç bitiyor şimdi mi adalet dağıtıyorsun tepkisiydi o.


İlk yarı iyi başladık. 12. dakikada Karadayı gol atmak yerine Muslera'nın kucağına geri pası yapmasa daha çok gol olurdu. Düşünün koca Galatasaray sadece 40. dakikada Burak Yılmaz'la pozisyon buldu. Serdar o ara çicek toplamaya gitmemiş olsa, onu bile bulamayacak. İlk yarı golümüzün hazırlanışı da güzeldi. İkram gol değil, beceri golü bulduk. Ne olduysa 2. yarı oldu. Galatasaray daha çok pas yaparken biz geleneksel ikramlarda bulunduk. İlk golümüzün asisti SERDAR, ''Topu kornere vur, taca at, kaleciye geri pas yap, olmadı vur TEM yoluna düşsün.'' Adama sırtını yaslamışsın bekliyorsun ki top kontrolümde auta çıksın. Sonra devrilip faul bekliyorsun? Olacak iş mi Allah aşkına. Durduk yerde beraberlik golü yiyoruz. Konukseverliğimiz devam ediyor. Bu sefer Veli, Burak beye asist yapıyor. ''Vay efendim eliyle aldı'' Geçiniz bunları kardeşim. Sen de adama topu atmasaydın. Ben ona bakarım. 3-3'lük maçta kendini asker bavulu gibi yere atıp penaltı çaldıran adamın eliyle almasına neden şaşırıyoruz ki? Koca maç herkese faul yapan ve devamlı özür dileyen Drogba'yı maçın yıldızı yaptık, ellerimizle hem de. Yani, 3 gol asisti yaptık, 2-1 kaybettik.


Bizim en iyi oyuncumuz bence ATİBA oldu. OLCAY 'ı erken çıkardı diye düşünüyorum. Ayrıca orta sahada bir dinamizm arıyorsak NECİP girebilirdi. Ama daha arkadaşlarının adını bile bilmeyen Kerim Frei girdi. Muhammed yine direklere takıldı. En nihayet kırmızı kart ve ortalık karıştı. MELO için daha önceden fikrimi yazdım, tekrarına gerek yok. Galatasaray göndermiyor, demek ki kendine bu karakterde adamı yakıştırıyor. TFF ve ceza kurulları, her büyük maçta olay çıkaran bu adamın artık biletini kesmeli. Ne ilk ne de son. Yeter artık. Bu adama 5'er, 10'ar maç ceza verip ufak ufak köyüne göndermekte fayda var diye düşünüyorum. Uzatmalarda kırmızıyı görmuş hala sağa sola saldırıyor. Drogba'yı tebrik etmek lazım engelledi. Yoksa pit bull gibi sahaya işerdi bu gazla. Çıkarken yaptıkları, yine rahat durmadı tabii. Sonra zaten hep beraber gördük. Saha karıştı. Maç tamamlanamadı.

Şimdi BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN VE BAŞKAN FIKRET ORMAN'DAN TALEBİMİZ ŞUDUR: ''Derhal suç duyurusunda bulunmalı, sahaya giren herkesin tek tek görüntüler yoluyla kimlik tesbiti yapılmalı ve hepsinden önemlisi BEŞİKTAŞ'ı maddi ve manevi zarara uğrattıkları için mahkemeye verilmelidir.'' Yönetim bunu yaparsa zeytinyağı ve su ayrılacaktır.


Haber 1903
 

Benzer Konular



Üst Alt