Yusuf'un neden Beşiktaş'ı tercih ettiği belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tunahan53

tunahan53

Üye
    Konu Sahibi
Yusuf'un neden Beşiktaş'ı tercih ettiği belli oldu


Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Yusuf Şimşek'in Beşiktaş'a transferinin ardından, Trabzonspor Kulübu tarafından yapılan açıklamalarla ilgili, "Bu konuda hiç bir yanlış hareketimiz yoktur" dedi.

Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yusuf Şimşek'in önceki gece Beşiktaş Kulübü ile anlaştığını, bu oyuncunun ligin ikinci yarısında siyah-beyazlı formayı giyeceğini hatırlattı.

Yusuf Şimşek'in transferinin ardından çok şeylerin konuşulduğuna dikkati çeken Yazıcı, "Yusuf'un transferiyle ilgili sözümüzü tutmadığımız yönünde Trabzonspor Kulübü tarafından açıklamalar yapıldı. Bu konuda hiçbir yanlış hareketimiz yoktur" dedi.

Yazıcı, kamuoyunun bu işin doğrusunu, ancak Yusuf Şimşek'in menajerlerinden öğrenebileceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bildiğim şudur, bu oyuncuyla ilgili Trabzonspor ile prensip anlaşması yaptık. Ancak bir gün sonra Yusuf'un menajerleri bana gelerek, 'Trabzonspor yöneticileri menajerlik paramızı veremeyeceklerini söylediler. Başka kulüplerle görüşebiliriz dediğimizde, (Görüşün) yanıtını aldık' dediler. Sonrasında Beşiktaş Kulübü ile anlaşma yapıldı. Bildiğim budur. Menajerlerden açıklama alındığı takdirde, Bursaspor'un sözünü tutmaması gibi bir olayın olmadığı ortaya çıkacaktır."

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt