Yurt dışına bedava sms

Sponsorlu Bağlantılar

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışına bedava sms
Almanya'da Danimarkada Sevgilinize,kız arkadaşınıza,Ailenize Veya Arkadaşlarınıza Bedava ücretsiz sms Yollamaya Ne dersiniz.

Evet Danimarka İçin Ücretsiz Sms Sitesi








Numara isim Ve mesajınızı yazdıktan sonra send besked tıklıyoruz ve msj iletildi.Hepsi Bu kadar Anca Biliyorsunuz Dk nin Ülke Kodu +45 Siz onu yazmıyorsunuz sadece Kişinin cep numarasını yazıyorsunuz.


Almanya İçin



Adresine gidiyoruz.Mesajımızı yazdık işlem sadece yollama kısmına geldiyse

Ordaki kodu da yazdık ve altındaki banner tıklıyoruz .

[SIZE=-1]An diese Nummer wurde heute bereits eine SMS verschickt.

Bu yazı geldiyse yollanmış demektir.


Fransa İçin





[/SIZE]
 
  • Beğen
Tepkiler: so-ruzgar ve city_off


chadashh

chadashh

Üye
deneyelim bi kardeş eline sağlık
 

RaPTR

Üye
ustam hollanda için olanı yokmu :)
 

MaNYaQ.Dr

Üye
Emeğine sağlık. Umarım çalışıyodur. Yolladım bakalım artık cvp gelcekmi :)
 

galata-05

Üye
peki isveçe sms yollama sitesi yokmu
 

favicon

Üye
isviçre ?
 
pirfena

pirfena

Üye
Ingiltere ? :D saol kadsm
 
maxitr

maxitr

Üye
ellerine saglık denedim oldu!!! bilgi içn sagol :oke:
 

idolbreaker

Üye
öncelikle paylaşım için sağol. amerika olanı için yok mu üstad??? :)
 

aişem

Üye
aşkım seni çok özledim

--------------- Ekleme ---------------

aşkım seni çok özledim
 

liberter

Üye

Ücretsiz SMS Servisleri Hakkında

İnternet üzerinden zaman zaman aniden ortaya çıkan ve çıktığı gibi aniden ortadan kaybolan ücretsiz SMS servisleri ile ilgili bir çok soru gelmektedir. Bu servisler nedir ? İşe yarar mı ? Bu servisler telefon faturamı arttırabilir mi ? Kullanmamda herhangi bir sakınca var mı ? Ücretsizi de varken niçin MutluSMS kullanmalıyım ?

Öncelikle SMS gönderme hizmeti doğası gereği ücretli bir hizmettir. Siz herhangi bir web sayfasından ücretsiz SMS gönderdiğinizde bile kullanıdığınız internet sitesi bu hizmet için operatörlere para öder. Ayrıca bir sistemin oluşturulmasının yazılım ve sunucu maliyeti vardır. Örneğin MutluSMS'in arka planında çalışan yazılım kodları tam olarak 17287 satırdır ve sunucu bulundurma hizmeti için de her ay düzenli bir para ödenmektedir. Bu siteler ile ilgili yapılacak en basit açıklama parayla aldıkları bir hizmeti size hayrına vermedikleridir.

Pek bu siteler sizden ne istemektedir ? Telefon numaranızı ve alabildikleri tüm bilgileri alarak , bu bilgiyi paraya dönüştürmeye çalışırlar. İyi de bana hiç bir bilgi sormadılar, hiç bir bilgimi vermedim diyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü IP, coğrafi konum, kullandığınız işletim sistemi, tarayıcınız, hangi siteden geldiğiniz, bazı cookie(çerez)ler aracılığı ile gezdiğiniz siteler ve ilgi alanlarınız gibi birçok bilgiyi alabilirler ve bunların yanında email ve cep telefonunuz gibi çok özel bilgilerinize de sahip olurlar.

Peki bu bilgiler ile neler yapabilirler ? Bilgisayar dünyasının ilk Hacker'larından Kevin Mitnick'in kitabında Social Engineering diye bahsettiği sizden aldıkları bilgileri sizden daha çok bilgi almak için kullanarak bilgisayarınıza ya da banka hesaplarınıza girmenin yollarını bulabilirler. Ya da tüm elde ettikleri kişisel bilgilerinizi reklam amaçlı kullanılmak üzere başkalarına satabilirler.

Maliyetlerini azaltmak için en ucuz sistemleri kullanılar. Dolayısıyla mesajınızın gitmesi çok uzun zaman alır ya da daha da kötüsü hiç gitmez. Ücretsiz SMS gönderdiklerini söyleyen ama göndermeyen, asıl amaçları kişisel bilgilerinizi ve telefon numaranızı almak olan bir çok site vardır internetin anarşik ortamında.

Ayrıca gönderdiğiniz kişinin de cep telefonu numarasını almış olurlar. Yani sadece kendinizi değil SMS gönderdiğiniz kişileri de potansiyel tehlike içinde bırakırsınız.

Sonuç olarak; ücretsiz SMS göndermek diye bir şey yoktur,ya gönderemezsiniz ya da bedelini bir şekilde mutlaka ödersiniz.
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
imzamdaki aniden cikmadi mesela yillardir var olan calisan saglam sistem bu siteyi inceledim ama bos buda
 

_datlu_

Üye
yhaa msjı yaazıyorum ama sifre isdeyip duruyo almanya için
 

kurbaa_u

Üye
almanya için olanı anlatırmısınz
 

kylex

Üye
ya biri bana anlatsın nası yolladımızı yasin.koca at windowslive nokta com
 

istisna01

Üye
kardeş sitenin biri açılmıyor.. açılan sitede ise sms yazdıktan sonra send aktif değil yardım edermisin ?

---------- Eklendi @ 01:51:36 ---------- Yazıldı @ 01:50:34 ----------

bu arada danimarka için olan sitelerden söz ediyorum...
 


Üst Alt