Yurdum Insanları

Sponsorlu Bağlantılar

DefectoR

Konu Sahibi
Yurdum Insanları

-GELİNİM OLUR MUSUN?-
Trabzon’da yayımlanan yerel Karadeniz Gazetesi’ne ilan veren bir öğretmen, ABD’de yaşayan bir yakınına gelin adayı arıyor. Ama ağır şartları var: Üniversite mezunu olacak, Trabzonlu olacak, muhafazakar olacak, 1.70'ten uzun olacak, 22-25 yaşlarında olacak...

BU ADRES ZOR BULUNUR!-
Eğer Kayseri MithatPaşa Mahallesi'nde Geçimli Sokak'ı arıyorsanız, işiniz hayli zor. Sokak tabelasını gördüğünüzde gideceğiniz yerden 30 kilometre uzaklaşmış olacaksınız. Şimdi bütün bunlar ne demek? Mahalle'nin girişindeki tabela sökülüp Kocasinan İlçesi'nde bir evin çatısına yerleştirildi. Niye diye sormayın, kimse bilmiyor...

-PAZARLAMA STRATEJİSİ -1-
Başkent sokaklarındaki bu Milli Piyango satıcısı, dikkat çekmek için girdiği bu kılıkla başarılı oldu. Yılbaşı biletlerinin satışa çıktığı şu günlerde, Ankaralılar biletlere bu ilginç tanıtımla büyük ilgi gösteriyor.

-PAZARLAMA STRATEJİSİ -2-
Bu Milli Piyango satıcımızın kıyafeti ise daha sade çizgilerden oluşuyor. Biletler muntazam ve sınırlı kullanılmış. Kayserili seyyar bayii Murtaza Takmaz, kendi tasarımı olan kıyafetin satışlarını artırdığını söylüyor.

-AMAN HOCAM BELİNE DİKKAT!-
Son yılların, her konuda fikri, her alanda söyleyecek bir sözü olan ünlü 'din alimi' Zekeriya Beyaz, bir spor merkezinde kitabını imzaladı. Beyaz Hoca, gazetecilere malzeme çıkartabilmek için kompleksteki spor aletlerini deneyince ortaya bu görüntü çıktı. Allah'tan hocanın sağlığı hala yerinde...

-KAYNAYAN KAZANDA BİR BAŞKAN-
Hükümetin sakatlara ilgi göstermediğini belirten Trabzon Sakatlar Derneği Başkanı, sazı eline aldı. Başkan ilgi çekmek için sembolik olarak kaynayan kazana girdi. Aşçı, da başkanın yahnisini yaptı

-RESEPSUN'DA DOLANDIRICI VAR!-
Kendisini Bakan Şener'in danışmanı olarak tanıtan dolandırıcı, Erzincan'da Murat Sahan'ı işe yerleştirme vaadiyle kandırdı. 6 bin YTL'sini kaptıran Murat Sahan, dolandırıcının mesajındaki ''arızalı'' resepsiyon kelimesinden de uyanamamış

-ÖRDEĞE KÖPEK MUAMELESİ-
Son yıllarda evde hayvan yani moda deyimiyle 'pet' beslemek pek gözde. Trende ayak uydurmak için kimi kimi köpek kimi de kuş besliyor. Sakaryalı Betül Eron ise olaya radikal bir yaklaşım getiriyor, ördek besliyor. Olabilir, şaşıracak bir şey yok. Yalnız, ördeğe köpek muamelesi çekip boynunda tasma ile dolaştırmasa daha iyi olacak gibi...

YAŞI YAŞIMA, HUYU HUYUMA!-
4 yıl önce eşini kaybeden ancak yalnızlığa alışamayan 83 yaşındaki Abdülkadir Dede, evinin önüne ''Evlenmek istiyorum, 50-60 yaşlarında birini arıyorum'' diyerek ilan astı

PEKİ HANGİ TOPLA?
Fotoğraf her şeyi anlatıyor. Gençler oynasın diye spor salonuna verilen basketbol topları 'gözaltına' alınıp kilitlenmiş, kafesin üzerinde 'başarı paylaştıkça çoğalır' yazıyor!!!

-AMAN YANLIŞ OLMASIN!-
Aynı mahallede oturan tek yumurta ikizleri, yine tek yumurta ikizleri hanımlarla evlendi. Durum böyle olunca bazı tatlı aksiliklerin de önüne geçilemedi. Damatlar, kuaförde almaya gittikleri eşlerini karıştırdı

-EN BÜYÜK RAKİBİ CEM YILMAZ-
Zonguldaklı kaporta ustası, Murat 124'ünü tek kapılı hale getirdi. Yetmedi, tavanını açılır yaptı. Yetmedi, koltukları deri kaplattı. En büyük rakibi ise Cem Yılmaz’ın reklam filmlerinde kullandığı Güzel İnsan Taşıma Taşıtı...

VOSVOS'UN DEKOR HALİ(!)-
Efsane otomobil Vos Vos, sevimliliğiyle herkese pozitif enerji veriyor. Onu kimi zaman yollarda rengarenk, kimi zaman bir dükkanın önünde ışıklandırılmış şekilde gördük. Ama bu haline pek rastlayacağımızı düşünmemiştik! Sivas'taki bir internet kafe sahibi, yaratıcılığını konuşturmuş ve sevimli otomobil böyle duvara dekor olmuş!

-ÇAYLAR FENER'DEN...-
Zonguldak Ereğli'de koyu Fenerbahçe tararftarı Mehmet Karakuş, ezeli rakiplerine nispet yapıyor; Galatasaraylı arkadaşlarına ücretsiz 'teselli çayı' dağıtıyor...

jöly

Üye
güzel bir çalışma olmuş defector arkadaşım eline sağlık
acaba öğretmen aradığı gelini bulmuşmudur?

crows

crows

Üye
ya allah razı olsun vallahi bende geçen o adresi arıyodum ne insanlar var ya

tofy

Üye

süper olmuş defector koptummm vallaha ne değişik insanlarımız var

Salihyet

Salihyet

Üye
ehueheheueeheee süper

Nicolas_Anelka

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Dec 21 2005, 02&#58;57 PM) [post=232666]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

süper olmuş defector koptummm vallaha ne değişik insanlarımız var
[/b][/quote]

bu nasıl formula1 pistinde alınma dısarıda ki insanlarımız...

hidayet

hidayet

Üye
çok güzel teşekkür ettim

Nicolas_Anelka

Üye
bazen cok enterasan insanlarımız var ya ama adamlar öyle daha mutlular ya...

cllgr

cllgr

Üye
eline saglık güzel şeyler toplamışsın.canım türkiyemin değişik insanları

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
zekeriya beyaz bitiriyor beni yawww

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok güzel..