Yükleme Kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme Kaydı
Siemens SX1 de uygulama yöneticisinin seçeneklerinde bulunan "Yükleme Kaydı" kayıtları nasıl silinir düzenlenir bilen varmı? Yüklediğim yeni eski tüm program ve uygulamaların kayıtları telefon hafızasında saklanıyor. Yarın birgün telefonu servise götürecek olsam adamlar buna bakıp "Sen garanti kapsamı dışında kalan programları yüklemişsin" diyecekler ve garanti dışı olacak. Bunun püf noktası nedir? "Seleq" ve "Fexplorer" yardımı ile A: sürücüsünde bulunan "appinst" dosyasına girdiğimde ".r01,.r54" gibi bir sürü dosyadan birinde saklanıyor bu veriler ama tam emin değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.
 


Lion Heart

Lion Heart

Üye
Tele hard format ve soft format at herşey telefonun ilk alındığı güne döner.
 

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme kaydının nasıl silineceğini bilen yok mu?
 
Lion Heart

Lion Heart

Üye
Originally posted by perfectlover@Sep 30 2005, 05:38 PM
Yükleme kaydının nasıl silineceğini bilen yok mu?
[post=181675]Quoted post[/post]​
Siemens Data Exchange Software veya Fexplorer ile C:\System\Applications içerisinde bulunan INSTALL.LOG dosyasını silersen işlem kaydı bilgileri kesin olarak silinir. Applications yüklenmiş uygulamaların gözüktüğü bir yerdir. Ne olur ne olmaz diye (bu senin sorununu kesin çözer ama genede yapmakta fayda var.) install.log dosyasının bir yedeğini de almayı ihmal etme.
 

samet_1908

Üye
benım telefona yazılımı yanlıs attım acarken telefonu ekranı kaplayan x ısaretı cıkıyor telfon ole duruyor tele hard dedıgını yapabılırmıyız bı acıklama yapabılırsen sevınırım
 

35plt35

Üye
Program kayıtlarını formatsız silmek çok kolay!Eğer seleq,fexplorer gibi bir programın varsa C:\System\İnstalls klasörünü sil.Tüm program kayıtları ve yükleme bilgileri siliniyor. ;;)
 

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın bir deneyeyim bakalım ama aklıma yattı muhtemelen bu sorun çözülür.Teşekkürler.
 

perfectlover

Üye
    Konu Sahibi
Süper Serhan Teşekkür ederim. 4KB olan Install.log dosyasını yedeğini almadan sildim. Böylece telefon hafızası rahatladı. Problem çözüldü. Eyvallah.
 

dj_scorpion

Üye
ne mutlu sana
:D
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
İşte böle

fexplorerdan ... program telefon hafızasındaysa veya hafıza kartındaysa onun klasorune girersin system klasorunun ıcınde installs klasorunu bulursun orda cıkar tümü ;;)

yanlız programlarının installarini silersen programları bulundugu bolumu (telefon hafızası veya hafıza kartı) formatlamadan silemezsin :(
 

dj_scorpion

Üye
yaw baba
ben kaspersky ın demo sunu kaldırmak için hangi dosyayı silip yeniden kurmak lazım
programı
eger cozumu varsa super olur
saygılarrr...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt