Yüzüne tükürdüğü hakemle karşılaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Yüzüne tükürdüğü hakemle karşılaştı

Hagi, 2001'de kendisini oyundan attığı için yüzüne tükürdüğü hakem Erol Ersoy'la Ali Sami Yen'de tekrar karşılaştı. Bu kez Rumen futbol adamı teknik direktör, Ersoy ise Antalya maçının gözlemcisiydi.

Süper Lig'de, Galatasaray'ın Antalyaspor mücadelesinde ilginç bir buluşma yaşandı... Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Gheorghe Hagi'nin Türkiye'deki futbolculuk döneminde 2001 yılında kendisine kırmızı kart gösteren Erol Ersoy, dünkü mücadelenin gözlemcisiydi.

Bu karşılaşmada Hagi, oyundan atılması sonrasında adeta çıldırmıştı. Haksız yere oyun dışı kaldığını düşünen Rumen futbol adamı, Ersoy'un üzerine yürüyerek kızgınlığını yüzüne tükürerek göstermişti. İkilinin arasındaki gerginlik, uzun süre spor camiasını meşgul etmişti. Hatta Hagi'nin, "Eğer bana 6 maçtan fazla ceza verirlerse, Türkiye'yi terk ederim" dediği öne sürülmüştü.

6 maç ceza verilmişti...
O sezonun sonunda futbolu bırakacak olan Hagi, maçtan sonra Erol Ersoy'a, "Hırsız. 3 puanımızı çalmaya çalıştı" diyecek kadar sinirlenmişti. O dönemde gazetelerin manşetinden düşmeyen bu olayın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hagi'ye kırmızı karttan 1 ve hakeme yaptığı hareketten dolayı da 5 maçtan men cezası vermişti
 
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
:d :d :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt