Yozgat'ta gelin kaynanasını dövdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Yozgat'ta gelin kaynanasını dövdü
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aşağı Nohutlu Mahallesi'nde ikamet eden Mahi İ'nin (90) durumu kızı Yeter Kaplan'ın ziyarete gitmesi sonucunda olay ortaya çıktı.
Annesini ziyaretine gittiğinde evde kimsenin olmadığını ifade eden Yeter Kaplan, ''Beni kurtarın'' diye gelen ses üzerine kapısını açtığı kömürlükte annesini eli, yüzü morarmış halde yatarken görünce polise haber verdiğini bildirdi.
Olay yerine gelen polislerin yaptığı inceleme sonrasında Yozgat Devlet Hastanesine kaldırılıp, tedavi altına alınan Mahi İ'nin şikayeti üzerine gelini Z.İ. gözaltına alındı.
-''BENİ GELİNİM DÖVDÜ''-
Hastanede tedavisi devam eden yaşlı kadın, gelininden gördüğünü ileri sürdüğü şiddeti şöyle anlattı:
''Gelinim suyu döktü döktü, yüzüme vurdu. Yüzüm olduğu gibi şişti. Ayrıca 'Seni öldüreceğim' dedi. Bunları oğluma da anlattık. 'Gelin beni dövdü, sen bu kadına niye bakmıyorsun' diye oğluma haber verdim. O da bana 'ne yapayım anne' dedi ve bıraktı gitti. Bir daha da gelmedi.''
Annesinin başından ayrılmayan kızı Yeter Kaplan ise şunları söyledi:
''Bugün annemi görmeye gittiğimde kapıyı açmadılar. Bir komşu 'evde yok' dedi. Bende kapıya bir daha vurdum. Annem kömürlükten, 'Beni kurtar yavrum, beni buraya kilitlediler' diye bağırdı. O arada gelin, evin yanındaki apartmandan çıktı gitti. Ben daha önce annemi huzurevine vermiştim, oradan alıp 'ben anneme bakacağım' deyip bir hafta baktı, tekrar bize yolladı. Ben annemi huzurevinde haftada bir gidip ziyaret edecek, hem de rahat ettirecektim, evini elinden aldılar kadını sığındırmadılar. Kızları olarak hepimiz gelinimizden şikayetciyiz.''
Yaşlı kadının diğer kızı Yayla Alan da ''Anneme ben bakıyordum, daha sonra kardeşim Mustafa yanına aldı. Annemin evi vardı, evini de aldı'' şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt