YouTube Yedinci Yaşını Kutluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
YouTube Yedinci Yaşını Kutluyor
Ünlü video sitesi YouTube, kullanıcılara hizmet vermeye başlamasının yedinci yaşını kutluyor. Bundan tam 7 yıl önce başlayan macera, bugün insan ömrünü aşan videoya sahip.
Dünyanın en büyük video sitesi olarak adlandırabileceğimiz YouTube, yedinci yaşını kutluyor. 2005 yılında kurulan YouTube, hemen ertesi sene Google tarafından satın alınmıştı.İlk kurulduğu zamandan beri kullanıcılar tarafından ilgi kaynağı haline gelen YouTube, artık günümüzün de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Her akıllı telefonda, bilgisayarda, tablette en çok girdiğimiz uygulamalardan, sitelerden olan YouTube artık televizyonlarda ve konsollarda da uygulama olarak yer alıyor. İnternetten video izlemeyi alışkanlık haline getiren site, bundan tam yedi sene önce 14 Şubat'ta domain'i satın alınmış, Mayıs ayında ise beta olarak kullanıcılarla buluşmuştu.
YouTube ekini, yedinci yaşını kutlamak için bir de video paylaştı. Videoda YouTube'un önemli dönüm noktaları yer alırken, YouTube ünlüsü videolar da kısaca gösteriliyor. Aslında 7 sene gibi kısa bir sürede YouTube'un nasıl geliştiğini bu kısa videodan izleyebilirsiniz.

YouTube, bu ay itibariyle her dakika 72 saatlik video yüklendiğini açıkladı. Yani YouTube'da her dakika toplamda 3 gün uzunluğunda video ekleniyor. Bu da YouTube'daki tüm videoları izlemenin insan ömrünü fazlasıyla aşacağını gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt