Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
youtube video indirme
Sponsorlu Bağlantılar
utkupaşa
Üye
Konu Sahibi
youtube video indirme
ya symbian telefonumda eskiden jtube üzerlnden dinliyordum şarkıları şimdi oda kapanında nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir arkadaş öncesinde y2mate sitesiyle indir yazmış ama bende olmuyır sayfa yenileniyor basında indire. Yardım edin artık müzik dinlemem lazım
PALA.
Üye
İndirme üzerinde basılı tutup yeni sekme yapmayı deneyin, belki olabilir.
Aşağıdaki seçenekleride deneyin halen çalışıyor mu bilmiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KomiserMemoli_12
Üye
Bilgisayarın yok sanırım. Varsa android telefonundan Bluetooth ile müzik atabilirsin symbian telefonuna
XXXturi01
Üye
Jtube un ayarlarindan playback method u 2yxa.mobi yap. Jtube u calistirabilirsin bu sayede.
Dobraokuyucu
Üye
Ytpmp3 sitesi vardı ben n70 de opera mini ile videoları indirebiliyordum
ya symbian telefonumda eskiden jtube üzerlnden dinliyordum şarkıları şimdi oda kapanında nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir arkadaş öncesinde y2mate sitesiyle indir yazmış ama bende olmuyır sayfa yenileniyor basında indire. Yardım edin artık müzik dinlemem lazım
indire bastıktan sonra sayfayı en asağı kaydırıp download mp4 yazan yere basacaksın eğer converting yazıyosa converting yazısına tıkla download mp4 gelir ekrana
DarkredBlue61
Üye
tarayıcıdan indirme sitelerine girsen oradan indirsen olmazmı denedin mi hiç