YouTube 'televizyon uygulaması' haline geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
YouTube 'televizyon uygulaması' haline geliyor
Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube, internetin ötesine geçerek televizyona sıçrıyor. YouTube, İngiltere’nin uydu kanalı Freesat’ta gelecek aydan itibaren bedava olarak belirecek. Milyonlarca izleyici, televizyonlarında YouTube’a erişmek için ek bir cihaz kullanmayacak.



YouTube, televizyona uyumlu olmasını sağlayacak bir uygulama sayesinde internetin ardından televizyona sıçrayacak. İngiltere’nin devlet radyo ve televizyon kurumu BBC ile ITV televizyonunun ortak girişimi olan Freesat, Mart ayının sonundan itibaren YouTube’la kanal sayısını artırarak bir ilke imza atacak.

The Telegraph’ın haberine göre, Freesat, YouTube’un televizyonla uyumlu olmasını sağlayacak uygulamanın HTML5 kullanacağını ve ‘görsel kalitesi çok yüksek ve tamamen interaktif bir izleyici tecrübesi sunacağını’ belirtti.

Haberde, her ne kadar YouTube’un ‘yeni bir kanal’ olacağı ifade edilse de, site bir HTML5 uygulaması olarak ekranlarda belirecek.

Kanal sayısını şimdiden 60’ın üzerinde olan Freesat, bedava YouTube erişimi sayesinde bir ilke imza atacak. Google ise YouTube videolarının izleyici sayısının ciddi şekilde artmasını umuyor.

Çok güçlü iki kuluşun ortak girişimi olan Freesat, İngiltere’nin paralı kanallar sunan BSkyB, Virgin Media ve BT şirketlerien kıyasla, 3 milyonu geçen müşteri sayısıyla çok güçlü bir konumda.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
vay be eskiden türkçe olmasını beklerdik nereden nereye.
 
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt