YouTube bazı videoları engellemek için ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
YouTube bazı videoları engellemek için ne yapmalıyım?
YouTube’da yer alan bazı videoları engelleme yapmak için ne yapmam gerekiyor diye merak ediyorsanız bazı videoları YouTube’da engellemek için yapmanız gerekenler makalemizde yer alıyor.

YouTube üzerinde kısıtlı mod denilen bir seçenek var.YouTube kısıtlı mod özelliğini çozuklarınıza veya zararlı, sakıncalı içerik görmesini istemediğini insanlar için bir filtreleme aracı olarak kullanabilirsiniz.

YouTube Kısıtlı Mod nedir?
YouTube kısıtlı mod tıpkı bir filtreleme programı gibi zararlı ve sakıncalı içeriklerin engellemesini sağlayan bir özelliktir.YouTube kısıtlı modu açmak için YouTube üzerinde oturumunuzu açmanız gerekiyor.YouTube üzerinde hesabını açtığınızda ayarlar bölümünden kısıtlı mod özelliğini açabilirsiniz.Bu özellik açık iken O hesabınızın girmiş olduğu tarayıcıda YouTube de zararlı, sakıncalı videolar ve yorumlar engellenir.

YouTube Kısıtlı Mod ne işe yarar?
YouTube kısıtlı mod özelliğini çozuklarınıza veya zararlı, sakıncalı içerik görmesini istemediğini insanlar için bir filtreleme aracı olarak kullanabilirsiniz.

Not: YouTube kısıtlı mod sadece o özelliğin açık olduğu oturumlarda geçerlidir.Dolayısıyla başka bir tarayıcı da oturum açılmamış YouTube üzerinden kısıtlama yaşamazsınız.
 

slymn78

Üye
Peki bu kısıtlı mod nasil kapatilacak ben bunu isaretlemedigim halde takili kaldi istedigim videoyu izleyemiyorum veriyi sildim guncelledim baska bir oturum açtım fakat olmadi ne yapabilirim vpn de kullanamıyorum video gec açılıyor ozamn acil yardim
 


Üst Alt