Youla Korkusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monotros

Üye
    Konu Sahibi
Youla Korkusu
Geçen sezon G.Saray’a 2 maçta 3 gol atan siyahi futbolcunun süratine dikkat çeken Hollandalı teknik adam, “Türkiye’nin en hızlı forvet oyuncusuna karşı oynayacağız. Youla’yı bir an bile gözden kaçırmamalıyız” dedi.

GALATASARAY’da savunma alarmı verildi... Sarı kırmızılıların teknik patronu Frank Rijkaard, bugün oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi özellikle defans oyuncularına uyarılarda bulunup, rakibin hızlı forvetleri olduğuna dikkat çekti.

Eskişehirspor karşılaşmasının taktik çalışmasını dün sabah yaptıran Frank Rijkaard, antrenmandan sonra futbolcularına, kırmızı siyahlı ekiple geçen sezon oynanan iki lig maçının önemli pozisyonlarını izletti. Hollandalı teknik adam, Eskişehirspor’un 4-2 ve 1-0’lık skorlarla kazandığı her iki lig karşılaşmasında da kontratak futboluyla sonuca gittiğini vurgulayarak, “Rakibimizden geçen sezon beş gol yemişiz ve bu gollerin üçü Youla’dan gelmiş. Bu oyuncuya özellikle dikkat etmeliyiz. Youla, Türkiye’de gördüğüm en hızlı forvet oyuncusu. Süratli olmasının yanı sıra, bire birde çok kolay adam geçiyor ve son vuruşları iyi yapıyor. Bu bakımdan defansta görev yapacak arkadaşlarımızın Youla’yı bir an bile gözden kaçırmaması gerekiyor” dedi.

Kontratak fırsatı vermemeliyiz
Eskişehirspor’a kontratak fırsatı vermemeleri gerektiğini belirten Rijkaard, “Hücuma çıktığımızda mümkün olduğunca risksiz ve ayağa paslarla oynamalıyız. Eğer hücumda top kaptırıp defansta az adamla yakalanırsak bunun bedelini ağır öderiz. Çünkü Eskişehirspor hem Youla gibi süratli bir oyuncuya hem de Ümit Karan gibi gol vuruşlarında çok etkili olan bir santrfora sahip” diye konuştu.

Emre Aşık’ın oynaması zor
Öte yandan, Kasımpaşa maçında ayak bileğinden sakatlanan Emre Aşık, bileğindeki şişlik geçmediği için dün ‘koruma amaçlı’ olarak takımdan ayrı çalıştırıldı. Frank Rijkaard, sakatlığı sürmesine rağmen Eskişehirspor karşısında oynamak isteyen tecrübeli futbolcuya, “Seni bu halde oynatıp riske atamam” dedi. Emre Aşık ise, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Bileğimdeki şişlik biraz inse bile oynayayacağım. Çünkü Servet dışında stoperimiz yok” dedi.

ASLAN AVCISI
Eskişehirspor’un geçen sezon G.Saray’ı 4-2 yendiği ilk maçta sarı kırmızılı fileleri 2 kez havalandıran Soulaymane Youla, 1-0 biten İstanbul’daki rövanş karşılaşmasının da tek golünü kaydetmişti. Es-Es taraftarının “Aslan Avcısı” lakabını taktığı Gineli forvet, bugünkü maçta eski Galatasaraylı Ümit Karan ile birlikte gol arayacak. Öte yandan, Eskişehirsporlu futbolcular, Galatasaray’ı yendikleri taktirde bu başarılarını saha içinde çiftetelli oynayarak kutlayacaklarını söyledi.

Maraton
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
youla hızlı ve atik bir oyuncu tamamda Son vuruşları berbat bu kadar abartılmamalı bence.BAşıma c.ronaldo kestiler.attıysa attı yani ne yapalım sıkıyorsa bu maçta görelim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt