Youla: Ayrılmak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Youla: Ayrılmak Istiyorum
Trabzonspor’un karşısında etkisiz bir oyun sergileyen ve Beşiktaşlı taraftarlardan tepki çeken Youla, siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediğini söyledi.İSTANBUL - Youla, taraftarların tepkisine üzüldüğünü belirterek, “FENERBAHÇE'' taraftarları 90 dakika takımını destekliyor. Kendi taraftarlarımız hep küfür ediyor. Böyle birşey görmedim. Artık gitmek istiyorum” dedi.
Beşiktaşlı oyunculardan İbrahim Toraman, maça iyi başladıklarını ifade ederek, “Karşılaşmayı farklı skorla kazanabilirdik, ancak şanssız bir gol yedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince kaybettik” diye konuştu.

İbrahim Toraman, maçlarda elinden geleni yaptığını belirterek, “En iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyorum. Ancak takım halinde bunu yapamayınca istediğimiz sonuçları alamıyoruz” dedi.

Sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Tayfur ise taraftarların tepkisiyle ilgili olarak, “İstediğimiz sonuçları alamayınca taraftarlar da üzülüyor. Bu bakımdan onları anlıyoruz” diye konuştu.
 


abuvice

abuvice

Üye
Youlanın zaten bişey yağptığı yok.. gençler birliğine gitsin orda daha iyiydi..
 
hidayet

hidayet

Üye
bence faturanın tek bir adama kesilmesi yanlış çünkü beşiktaş komple kötüydü trabzon gelen ataklarda iyi kapanmasını bilince 3 puanı kaptı
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fenerbahçeyi örnek göstermiş..
 

slayer

Üye
Ohhh be nihayet gidecek.... (taraftar küfür ediyomuş_muş... Bide feneri örnek gösteriyor... Artık istesede kalamaz... )
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ama dün gece çok net pozisyonu harcadı..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Fenerbahçe örnek klüp

Zaten ta başından gelmesi hataydı.
 
kurt bey

kurt bey

Üye
abi türk futbolunda iki tane odun tanırım biri fbli servet diğeride bjkli youla bunları futbolcu yapan zihniyetin ......
 

oteb

Üye
Beşiktaş'a çok yararlı olur, en iyi transferi demiştim ama maalesef yanılmışım. Bence de ayrılmalı...
 

muraoyak

Üye
bence en kötü futbolcu fenerbahçeli ümit özat bence youla çok ii bir futbolcu ama bjkde oynuyaak bi adam diil

bide en çok fenere gelmesini istediğim futbolculardan biride yattara süper bi teknik ya
 
Salihyet

Salihyet

Üye
hakkaten öyle doğru söylemiş.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Peki ümit kötüyse neden BÜYÜK İMPARATOR Fatih Terim'de milli takımda ümiti oynatıyor SOL KANATTA..
 

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
youlanın aynayamayacagı sene basından belliydi fenerbahçenin eskiden yaptıgı yalnıs transferle kim var sa hepsini topladı bir bölgede 3-4 adam var besiktasta her hafta başkası oynasa takım birbirine alısamaz.
 

maavii

Üye
Fransa’nın Strasbourg takımına transfer olacağı belirtildi. Önceki gece menajeri Ceylan Çalışkan’a şikayetlerini anlatan Youla, "Sezon öncesi Türkiye ve Avrupa’dan çok sayıda teklif aldım. Sırf Rıza Çalımbay çok istediği için Beşiktaş’a geldim. Fakat aradığım ortamı bulamadım. Taraftarlar geldiğim günden beri protesto ediyor. Artık İnönü Stadı’na çıkmak istemiyorum. O taraftarın önünde futbol oynamam imkansız. Beşiktaş’tan bir an önce ayrılıp Fransa’ya gitmek istiyorum. Beni uzun süredir isteyen Strasbourg Kulübü’ne gideceğim" diye konuştu. Ceylan Çalışkan, Youla’nın önümüzdeki hafta Fransa’da, Strasbourg başta olmak üzere bazı kulüplerle transfer görüşmesi yapacağını söyledi.
 
Caine

Caine

Üye
şu an yüksek bir mevkide olupda olduğu yeri haketmeyen tek adam bilirim oda ümit özattt
ben kişiliğine falan laf diyemem sadece futbolculuğunu sevmem...
bu adam sağ oynayacakken sol tarafda oynatılır. çalım atmayı bilmezz. orta yapmayı bilmez. sallama orta yaparken içeriye asla bakmazzz. adam eksiltemez. depar atamaz. kafa vuramaz. orta yaparken sol kanatta durup sağ ayağını kullanır vs... daha hepsini hatırlayıp yazamadım. sadece anlamadığım fener gibi bir camiada sporcumu yok onu kaptan etmişler? hadi hepsdi bir kenara bu adam nasıl milli takımd abile oynar heralde kesin o kanatta oynayacak başka futbolcu yokdur veyatta fener kaptanıdır diye kadroya alıp oynatıyorlar. bundna başka bahane bulunamaz zaten neyse yawww onu izlemek bazen komedi bazende sıkıntılı anlara derman oluyor ne diyelim allah ümiti fenerden eksik etmesin
 

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
bence transferlerde futbolcuda cok aceleci ve yalnış kararlar verebiliyo..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt