Yola devam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral 63

Kral 63

Üye
    Konu Sahibi
Yola devam
Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Eskişehir'in konuğu olan F.Bahçe, zorlu deplasmandan 3-1'lik galibiyetle döndü. Bu sonuçla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Geçen hafta Bursaspor ile berabere kalarak liderliği Trabzonspor'a kaptıran F.Bahçe, zorlu Eskişehir deplasmanında aranın açılmasını engelledi ve sahadan altın değerinde bir 3 puanla ayrıldı.
Taraftarının da desteğini arkasına alan Eskişehir maça hızlı başlayan taraftı. Maçın henüz 8. dakikasında Burhan'ın ortasına iyi yükselen Batuhan Karadeniz takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak F.Bahçe'nin cevabı çok erken geldi. Alex'in pasına hareketlenen Caner, defansın anlaşmazlığını iyi değerlendirdi ve 10.dakikada maça eşitliği getirdi.
Hızlı başlayan maçta fırtına bu gol ile dinmedi. Niang 4 dakika sonra F.Bahçe'yi öne geçirdi. İlk golde olduğu gibi yine Alex'in pasına hareketlenen Senegalli yıldız, kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu.İlk yarının kalan bölümü düşük bir tempoda geçince soyunma odasına 2-1 konuk ekip üstünlüğü ile gidildi.
İkinci yarıda da kontrollü bir oyun sergileyen iki takımın maçında Eskişehir'in bir topu direkten döndü. Tam taraftarlar maç böyle biter diye beklerken devreye 'Nöbetçi Golcü' girdi.Sag kanattan içeriye çevrilen topta golcü işi bir vuruş yapan Semih Şentürk, böylesine önemli bir deplasmanda 87. dakikada farkı 2'ye çıkardı ve takımının son dakikalarda korkulu rüyalar görmesini önledi. Kalan bölümde Eskişehir'in skoru değiştirme çabaları sonuç vermeyince maç konuki ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonuçla F.Bahçe puanını 64'e yükseltirken, ev sahibi Eskişehirspor 42 puanda kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt