Yok böyle sevinç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yok böyle sevinç


[h=2]Saha kenarında soğuk durduğu gerekçesiyle çok eleştirildi, “Gollere bile sevinmiyor” dendi. Ancak Aykut Kocaman'ın Sow ve Gökhan Gönül'ün gollerinden sonraki görüntüsü görülmeye değerdi[/h]
Fenerbahçe’de son haftaların en çok tartışılan ismi şüphesiz Aykut Kocaman’dı. Peş peşe gelen kötü sonuçlar, ardından Alex’in sözleşmesinin feshedilmesi, Kocaman’ın üstündeki baskıyı artırdı. Deneyimli çalıştırıcı, Mönchengladbach karşısında deplasmanda alınan 4-2’lik galibiyetle rahat bir nefes aldı. Dün akşam Beşiktaş karşısında ortaya konulan futbol ve alınan farklı galibiyet ise Kocaman’a derin bir oh çektirdi. Gollerden sonraki sevinci, ne kadar rahatladığının en önemli kanıtıydı.

Yumruk şov yaptı


Daha önce pek çok kez saha kenarında soğuk durduğu, gollere doğru düzgün sevinmediği, oyuncularına cesaret verecek duruşu sergileyemediği iddia edilerek eleştirilen Kocaman, Moussa Sow’un golünde adeta havalara uçtu. Gökhan Gönül’ün farkı ikiye çıkaran golünde ise tribünlere yumruk şov yaptı. Peş peşe gelen gollerin ardından Beşiktaş derbisi, bu sezon Akut Kocaman’ın belki de en rahat izlediği maç oldu.

Dengeyi Kocaman bozdu

Aykut Kocaman ile Samet Aybaba, teknik direktör olarak ligde daha önce 12 kez karşılaşmıştı. Bu maçların 4’ünde Kocaman, 4’ünde ise Aybaba gülerken, 4 karşılaşma eşitlikle sonuçlanmıştı. Dün akşam Fenerbahçe’nin sahadan galibiyetle ayrılmasıyla birlikte bu eşitlik Aykut Kocaman’ın lehine değişmiş oldu.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aykut hoca çok eleştirilmişti ...
Bu eleştirilere kendisinin değil takımın cevap vermesi gerekiyordu ... Nitekim de şimdilik takım toparlandı diyebiliriz ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt