Yok artık!.. Maldonado Milan a mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Yok artık!.. Maldonado Milan a mı ?


Fenerbahçe'ye büyük ümtilerle getirilen, ancak beklenenini aksine "sıradan" futboluyla Türkiye macerası kısa süren Maldonado'nun İtalyan devi Milan'a gideceği iddia edildi!.. Güney Amerikalı futbolcularla ilgili haberler veren “Prensafutbol.cl” adlı internet sitesi, “Şilili orta saha oyuncusu Maldonado, kadrosunu güçlendirmek isteyen Milan’a gidecek gibi görünüyor” diye yazdı.


Böylesi ne duyuldu, ne de görüldü... Fenerbahçe’nin “işe yaramaz” diyerek kapının önüne koyduğu Claudio Maldonado, İtalyan futbol devi Milan’ın yolunda... Güney Amerika ligleri ve Avrupa’daki Güney Amerikalı futbolcularla ilgili haberler veren İspanyolca futbol portalı “Prensafutbol.cl”, 2007-08 sezonunun devre arasında geldiği Fenerbahçe’de geçen sezon çoğu maçta kadroya bile giremeyen Şilili futbolcunun AC Milan’a transfer olabileceğini iddia etti.

Haberde şu ifadelere yer verildi: “Şilili orta saha oyuncusu Claudio Maldonado, devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Milan’a gidecek gibi görünüyor. Maldonado, F.Bahçe’de başarılı olamamış olsa da, Brezilya ligindeki prestiji sayesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Avrupa takımlarının listesinde yer almayı sürdürüyor.

ALEX'İN YAKIN ARKADAŞI
3 Ocak 1980 yılında Şili’de doğan Maldonado, 2000 Sydney Olimpiyatları’nda bronz madalya kazanan ülkesinin milli takımının kadrosunda yer alırken, gösterdiği performansla aynı yıl Colo Colo’dan Brezilya’nın Sao Paulo takımına transfer oldu. 3 sezonda 35 kez formasını giydiği Sao Paulo’dan kız arkadaşının babası Luxemburgo’nun çalıştırdığı Cruzerio’ya geçiş yapan Maldonado, Brezilya’da en parlak dönemini bu takımda geçirdi. 2003 yılında Brezilya’da bütün kupaları kaldıran Cruzeiro’nun başarısının önemli mimarlarından biri olan Maldonado, 2006’de Luxemburgo’nun peşinden Santos’a 4.5 milyon bonservis ücretiyle transfer oldu. Yakın arkadaşı Alex’in önerisi teknik direktör Zico’nun da onay vermesiyle 2007-08 sezonunun ortasında F.Bahçe’ye gelen Şilili futbolcu, sarı lacivertli takımda bekleneni veremediği için büyük eleştiriler almış, geçen sezonun sonunda da ülkemizden ayrılmıştı.

ÇİZME’DE BAŞARILI OLUR MU?
Semih Şentürk: "Futbolu biliyor"
Çok kaliteli bir futbolcu. Saha içinde ve saha dışında karakterli bir isim. Ancak uyum sorunu yaşadı ve bir türlü konsantre olamadı. Milan’da ne yapabilir bilemiyorum. Uyum sorununu yaşamazsa, mutluluğu yakalayabilirse beklentilere cevap verebilir. Futbolu bilerek oynuyor. Ama tempolu değildi.

Selçuk Şahin: "Yetenekli ve sakin"
Flamengo’da çok başarılı günler geçirdiğini duydum. Yetenekli bir futbolcuydu. Sakin kişiliği ile iz bıraktı. Kimseyle sorun yaşamıyor. Profesyonelce bakıyor işine. Sakatlık da geçirdiği için bir türlü takıma uyum sağlayamadı. Milan’a giderse eğer sürpriz olur. Umarım başarılı olur.

Önder Özen: "Dinamik değil"

Maldonado, Pirlo’nun pozisyonunda oynuyor. Pirlo 5. viteste, Maldonado ise 2. viteste. Stoperin önünde göbeği boşaltmaya çalışıyor. Maldonado, kısa ve basit paslarla oynuyor. Yetenekli ama dinamik değil. Milan’ın ihtiyacını karşılayacağını zannetmiyorum. F.Bahçe’de havayı yakalayamadı.

Kaynak:
Hürriyet

( Bana inandırıcı gelmedi haber )
 


'Davut

'Davut

Üye
Bu adam milan'ın 18inde bile oynıyamaz
Ali abi keşke Fenerbahçe bölümüne açmasaydın artık maldono'nun FB ile alakası yok
 
eQooo

eQooo

Üye
bana da pek inandırıcı gelmedi...
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Giderse kos kocaman bir yuh çekerim:ehe
 
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Fenerbahçeyle ilgili bir haber olduğu için.
Maldonado güzel oyun sergilerse oynamak için şans bulur.
 
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Bence de bırak 18i ilk 30 a bile giremez fenerde neler yaptığını gördük.Koskaca bir dünya devinde mi bir şey yapacak?:kop:
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamamen yalan bence...
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Daha neler....
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Şaka gibi birşey herhalde:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Bozkurt_28
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
351
Bozkurt_28
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
496
Mert
Bozkurt_28
Cevap
0
Görüntüleme
334
Bozkurt_28
India
Cevap
0
Görüntüleme
465
India
India
Cevap
2
Görüntüleme
434
DaNq3rB0y


Üst Alt