Yoğun sis ulaşımı felç etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Yoğun sis ulaşımı felç etti

:aha:

Akşam saatlerinden itibaren İstanbul'un batı kesimlerinde etkisini artıran sis, kentte yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Yoğun sis, hava ve deniz trafiğini etkilerken, karayollarındaki görüş mesafesinin de yer yer 3 metreye kadar düştüğü gözlendi.
İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, gece yarısından itibaren etkisini artıran sis nedeniyle saat 01.00'den itibaren İstanbul Boğazı'nın transit gemi geçişlerine kapatıldığı öğrenildi.



Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak bazı uçakların, yoğun sis nedeniyle rötar yapmak zorunda kaldığı öğrenilirken, bazı uçakların da başka havaalanlarına yönlendirildiği kaydedildi. Kentin batı kesimlerinde etkisini giderek artıran sis, yaşamı olumsuz yönde etkiliyor.

Yoğ un sis, hava trafiğinin yanı sıra, karayollarındaki görüş mesafesinin yer yer 3 metreye kadar düşmesiyle araç trafiğini de etkilediği belirtiliyor. Yoğun sisin etkisiyle akşam saatlerinde hava trafiğinde yaşanan aksaklıklarda, Atlasjet'e ait Antalya İstanbul seferini yapan bir uçak, Atatürk Havalimanı'ndaki yoğun sis nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na yönlendirildi.

Türk Havayolları'nın Moskova İstanbul seferini yapan uçak ile MNG Havayolları'nın bir kargo uçağı da Atatürk Havalimanı yerine Sabiha Gökçen Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
190
gonyalı
MYGDYNAMO
Cevap
3
Görüntüleme
381
minoo
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
354
hikmet366


Üst Alt