Yobo : "Eşime söz vermiştim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Yobo : "Eşime söz vermiştim"



Beşiktaş karşısında ilk golü atan Joseph Yobo "Eşim maçtan önce gol atabileceğimi söylemişti, ben de ona golün sözünü verdim" dedi.

Yobo, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını ve golü bulduklarını kaydederek, ''Golden sonrası bizim için daha kolaydı. Ancak derbide neyin ne olacağı belli olmuyor. İlk yarıdaki performansımız iyiydi. İkinci yarı biraz daha farklıydı. Bu tip maçlarda önemli olan 3 puandır. 3 puan aldığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

Oynadığı diğer takımlarda ve özellikle milli takımında duran top organizasyonlarında çok fazla yer alan biri olduğunu anlatan Nijeryalı oyuncu, şunları söyledi: ''Burada yavaş yavaş daha fazla görüneceğim. Bu golün anlamı var. Eşim maçtan önce gol atabileceğimi söylemişti. Ben de ona golün sözünü verdim. Belki onun sayesinde de gol olmuştur. Ailem stada gelip, bizi desteklediler. Daha çok milli takımda önemli maçlarda önemli goller atıyorum. Burada da gollerim gelecektir.''

Karşılaşmada Egemen Korkmaz ile yaşadığı tartışmayla ilgili soru üzerine Yobo, ''Ben takım oyuncusuyum. Takımın kazanması için elimden geleni yapıyorum. Maçın ilerisine geçecek, futbolun dışına çıkacak kavgalar nasıl önlenir, bunu çok iyi biliyorum. Rakip takım oyuncusu da kendi takımı için mücadele ediyor. Kazanmak çok önemliydi. Bu önemli derbiden 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz'' şeklinde konuştu.

Yobo, basın toplantısına 2 yaşındaki oğlu Joey ile birlikte geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt