Yine de sen bilirsin.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
Yine de sen bilirsin.....
Yasamak istedigim herseyi kendi tercihimle yasadim ben.Korkmadan...Sonunu onceden gormus olsam bile yasamak istediysem eger,gozumu bile kirpmadan attim kendimi atese.Tek bir an bile yasanacak olsa,sadece o an icin hayatimdaki herseyi degistirebilme gucunu her zaman buldum kendimde...

Biliyorum simdide boyle olacak.Ne kadar korumak istesem de kendimi,yuruyecegim,sonu belirsiz karanliklarin uzerine.Hep yuregim aydinlatti beni,simdide oyle olacak.Kacmak yakismaz bana.Ama dur orada....Adim atmasanda bana dogru, ben yurudukce sana, degistirme yerini.Kacarsan ne diyebilirim ki...Gidene hic kal demedim.Gidersen...Kendi sansini da alip gotureceksin beraberinde.Ve o sansin ne oldugunu asla bilemeyeceksin....Bir soru hep kemirecek beynini..."ya gitmeseydim...."

yine de sen bilirsin......

(alıntı)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
hımmmm guzelmis ;)

Caine

Caine

Üye
Adim atmasanda bana dogru, ben yurudukce sana, degistirme yerini.Kacarsan ne diyebilirim ki...Gidene hic kal demedim.Gidersen...Kendi sansini da alip gotureceksin beraberinde.Ve o sansin ne oldugunu asla bilemeyeceksin....Bir soru hep kemirecek beynini..."ya gitmeseydim...."

yine de sen bilirsin......

evet yaaaa. keyfi bilirrr. bende gidene hiç kal demedimm. hep birşeyler eksik sanki hayatımdaaa :vur: ya yasminoz kardeş yazma böyle şeyler yaaaa :( :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
ben yazmıyorum valla.......:ehe: :ehe:

CooL'n'Quiet

Üye
sanırım bu topice yazanlar dertli biraz (:

Caine

Caine

Üye
dert bende bölük bölük, yakam sökük cep delikk.
askerim boynum bükükkk. şu gurbetin elindennnnnnn :) :) :)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
yürü bee!!!! :)

CooL'n'Quiet

Üye
ocağım söndü nasıl beladır
bırakıp gitti bu ne devrandır
dünya gözümde kerbeladır
Allahtan bulasın

bakın deprestirdiniz beni su anda dinlediim sarkıya bakın bu saatte :P

Caine

Caine

Üye
yürüyorum ikimizin yerineeeeeeee. sen yürüme ben yürürüm canım incinmeee. ayakkabımın teki sen incinmeee. bana bırak yürümeleriii. oooooooo ben yürürümmmmm ikjimizin yerineeeeee... :)

d'alessandro

d'alessandro

Üye
;);)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...