Yıldızlarımız Şaşkın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yıldızlarımız Şaşkın
Beşiktaşımız'ın büyük çaba sarfederek renklerine bağladığı Simao Sabrosa, sosyal paylaşım sitesi twitter'da yazdıklarıyla yaşananlara tepkisini ortaya koydu.

Portekizli futbolcumuz, belirsizliği şu sözlerle açıkladı: Hala oteldeyiz ve maçın oynanıp, oynanmayacağını bilmiyoruz... Polis tüm sokakları kapatmış, Bursasporlu taraftarlar sakinleştirilmeye çalışılıyor... Maç iptal oldu ve İstanbul'a dönüyoruz. Takım arkadaşlarına ise Simao'nun söylediği sözler uyarı niteliğindeydi: İspanya ve Portekiz'den beni arkadaşlarım aradı. Ne söyleyeceğimi bilemedim. Şampiyon olmuş bir takımın sahasına bile gidemedik. Burada nasıl Şampiyonlar Ligi maçı oynandı?

Q7 DE ANLAMADI!

Stada gitmek için otobüse bile binen, ancak ‘güvenliği garanti edemeyiz' açıklaması üzerine otelde kalan dünyaca ünlü futbolcumuz Ricardo Quaresma da çekincelerini arkadaşlarıyla ve idarecilerle paylaştı.

Soluğu Serdal Adalı'nın yanında alan Q7, “Bu düşmanlığın sebebi ne? İlk maçta İstanbul'da çıkan olayları da gördük, ama burada can güvenliğimiz bile yokmuş. Sahada futbol oynamamıza bile izin vermiyorlar” diye tepkisini ortaya koydu. Adalı'nın da genç yıldızı teskin edip, “Sizin güvenliğinizi sağlamadan asla bir adım dışarı atmayız” yanıtını verdiği ve sonrasında maçın iptal edildiği kaydedildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

delrico
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
424
delrico
India
Cevap
1
Görüntüleme
390
jackalmami
JaNbErG
Cevap
1
Görüntüleme
377
bu_rakrak
JaNbErG
Cevap
0
Görüntüleme
352
JaNbErG


Üst Alt