Yıldırım'ın dost olarak gördüğü tek takım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yıldırım'ın dost olarak gördüğü tek takım!
F.Bahçe Başkanı, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in kendisini ziyarete gelmesi karşısında duygulandı ve..










F.Bahçe Başkanı, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in kendisini ziyarete gelmesi karşısında duygulandı, "Hepiniz geldiniz. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camia olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Burada anladım ki her şey boşmuş" dedi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım , tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde geçmişle de muhasebe yapıyor...
Yıldırım'ın, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in kendisini ziyareti sırasında kendisine teşekkür ederken, camiaların ders çıkarması gereken bir itirafta da bulunduğu ortaya çıktı.
Aziz Yıldırım ; Serdal Adalı, Tayfur ve Ahmet Ateş'i görmek için Metris 'e gelen Karadeniz'in kendisini de ziyaret etmesi karşısında duygulandı. Fenerbahçe başkanının, "Sizi görmekten çok mutlu oldum. Açıkçası bu süreçte Beşiktaş bana F.Bahçe'den sonra en çok moral veren kulüp oldu. Başkanından, onursal başkanına ve size kadar hepiniz geldiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Demek ki dostluk buymuş. Zaman zaman camialar olarak gerilmiş ve birbirimizi kırmıştık. Ama hepsi boşmuş. Bunu burada daha iyi anladım" dediği öğrenildi.
 
haltie

haltie

Üye
vicdan muhasebesi yapması iyi olmuş ama biraz geç kaldı;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt