Yıldıray Fatih Terim gerginliği..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Yıldıray Fatih Terim gerginliği..
Dizindeki sakatlık nedeniyle Milli Takım’dan çıkarıldığı açıklanan Yıldıray’ın, Fatih Terim ile yaşadığı gergin diyalog nedeniyle kadro dışı kaldığı iddia edildi.

MİLLİ Takım Doktoru Cengiz Dinç önceki gün yaptığı açıklamada, Yıldıray’ın Acıbadem Hastanesi’nde MR’ının çekildiğini belirtiyor ve, ‘Bu futbolcunun sağ diz iç yan bağlarında zorlanmaya bağlı şişlik tespit ettik. Bu nedenle ağrısı bulunuyor. Yapılan kontroller sonucunda Yıldıray’ın Ukrayna maçına yetişemeyeceğine karar verdik ve kamp kadrosundan çıkardık’ diye konuşuyordu.

Danimarka maçının ilk yarısında oyundan alınan Yıldıray, Ukrayna karşısında ay yıldızlı formayı giyemeyecekti. Gurbetçi futbolcumuz Milli Takım kampından ayrıldı ve tedavi olmak için Almanya’ya uçtu.

Bu ayrılık bir takım dedikoduları da beraberinde getirdi. Söylentilere göre Yıldıray’ın sakatlığı Ukrayna maçında oynamasına engel olacak kadar ciddi değildi.

Futbolcuları uyardı

Onun ayrılık gerekçesi sakatlık değil, Milli Takımlar Başdanışmanı Fatih Terim ile soyunma odasında yaşadığı gerginlikti.

Danimarka maçının ilk devresini 1-0 yenik kapatan milliler soyunma odasına son derece moralsiz gitmişlerdi. Fatih Terim, bazı futbolcuları uyarıyordu...

Sıra Yıldıray’a geldiğinde;

‘Kendini oyuna vermiyorsun. Beklediğimin altındasın’ dedi.

Yıldıray da sıkıntılıydı;

Gerçek yerim değil

‘Oynadığım yere alışkın değilim, ben gerçek yerimde oynamıyorum. Zaten dizim de ağrıyor’ cevabını verdi.

Bu savunmaya Terim’in yanıtı kısa oldu;

- Çık oyundan o zaman...

İşte söylentilerin kaynağı bu gelişmelerdi.

Soyunma odasındaki diyaloğu aktaranlar, ‘Yıldıray sakat, ama Ukrayna maçında oynayabilirdi’ diyorlar ve ekliyorlar;

İçine sindiremedi

‘Yıldıray her futbolcu gibi oyundan alınmayı içine sindiremiyor. Danimarka maçının devre arasında yaşananlardan sonra, ‘Dizim ağrıyor. Ben böyle oynayamam. Almanya’da tedavi olmam lazım’ dedi ve gitti.’

Evet.. Millli Takım’daki son gelişme bu. Yıldıray, sakatlıktan dolayı değil, gerginlikten dolayı Ukrayna yerine Almanya’da...

abuvice :huhu:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt