'Yiğido' Kasımpaşa'ya ilk kez yenildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
'Yiğido' Kasımpaşa'ya ilk kez yenildi
Deplasmanda Kasımpaşa'ya mağlup olan Sivasspor, ligde rakibine ilk kez yenilmiş oldu.



Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Sivasspor, rakibine karşı ligdeki ilk yenilgisini aldı.
Kasımpaşa ile ligdeki 5. randevusuna dün Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda çıkan Sivasspor, sahadan 2-0 yenik ayrılarak rakibine karşı Süper Lig serüvenindeki ilk mağlubiyetini aldı.
Sivasspor, Kasımpaşa ile daha önceki sezonlarda ligde yaptığı 4 maçın 2'sinden galibiyetle, 2'sinden ise beraberlikle ayrılmıştı. 2007-2008 sezonunda Kasımpaşa'yı her 2 maçta da 4-0'lık skorlarla mağlup eden Sivasspor, rakibi ile 2009-2010 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da 2-2, Sivas'ta ise 1-1 berabere kalmıştı.
DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
Bu sezon ligde sadece ilk hafta Galatasaray'ı mağlup eden Sivasspor, Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 yenilerek hem kötü gidişatını sürdürdü, hem de düşme potasından kurtulma mücadelesindeki rakibine önemli bir 3 puan kaptırdı. Bu mağlubiyetle Sivasspor 7 puanda kalırken, Kasımpaşa ise puanını 6'ya yükselterek Sivasspor ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi.
Ligin 9. haftasında Bucaspor ile iç sahada 1-1 berabere kaldıktan sonra çıktığı 3 maçtan da yenik ayrılan Sivasspor, aldığı bu mağlubiyetlerle taraftarını üzdü. Sivasspor, 13. haftada sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.
GALİBİYET HASRETİ 11 MAÇA ÇIKTI
Kasımpaşa maçından da yenik ayrılan Sivasspor'un ligdeki galibiyet hasreti 11 maça çıktı. Ligde bu sezon tek galibiyetini ilk hafta 14 Ağustos'ta Galatasaray'a karşı iç sahada 2-1'lik skorla elde eden Sivasspor, Galatasaray maçından bugüne dek geçen 93 günlük sürede ligde galibiyet sevinci yaşayamadı.
Galatasaray galibiyetinin ardından Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Bucaspor ile berabere kalan Sivasspor, Bursaspor, Trabzonspor, Manisaspor, Kayserispor, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa'ya yenildi.
DEPLASMANDA 14 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET
Kasımpaşa yenilgisiyle Sivasspor'un deplasmandaki galibiyet hasreti de geçen sezon ile birlikte 14 maçı çıktı. Ligde dış saha en son galibiyetini 19 Aralık 2009'da Ankara'da Ankaragücü'ne karşı 3-2'lik skorla alan Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 331 günde ligde çıktığı 14 deplasman maçında galibiyet sevinci yaşayamadı.
Kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezonun 17. haftasındaki Ankaragücü galibiyetinin ardından çıktığı 14 deplasman karşılaşmasında 6 beraberlik, 8 yenilgi aldı.
ÇALIMBAY DA DÜŞÜŞÜ ÖNLEYEMEDİ
Bu sezon lige Galatasaray galibiyetiyle başlayan, ancak bu maçın ardından adeta düşüşe geçen Sivasspor'daki performans düşüklüğüne, yeni teknik direktör Rıza Çalımbay da şu ana dek çözüm üretemedi.
Ligin ilk 9 haftasında teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 9 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik, 4 yenilgi alan Sivasspor, Çalımbay yönetiminde ligde çıktığı 3 maçta da sahadan yenik ayrıldı.
Deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 ve Kasımpaşa'ya 2-0, iç sahada ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-0 yenilen Çalımbay'ın ekibi, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası play-off turunda Manisaspor'a Sivas'ta 2-1 mağlup olmuştu.
Ligde puanla tanışamayan Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, şu ana dek yaptığı 4 resmi maçta galibiyet sevinci yaşayamadı.

İSTANBUL EKİPLERİNE KARŞI PERFORMANSI
Sivasspor, İstanbul ekipleri ile bu sezon ligde yaptığı 4 maçta sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşadı. Son 3 maçta Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa'ya yenilen Sivasspor, sadece Galatasaray'ı mağlup etmişti. Sivasspor, İstanbul'un ligdeki diğer temsilcisi olan Fenerbahçe ile ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt