Yeter artıkkkkkk [/angry]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mayday_

Üye
    Konu Sahibi
Yeter artıkkkkkk [/angry]
UNUTMA, UNUTTURMA...

Özhan Canaydın ( Canaldın daha doğru herhalde) adlı zat-ın geçtiğimiz üç yıl boyunca bizi nasıl gözümüzün içine baka baka keriz yerine koyduğuna dair bir hafızamızı tazeleyelim.

1- Geldiği ilk yıl, ( şampiyon olduğumuz yarım sezonu saymazsak) takımla gayet iyi bir uyum yakalayan, Süper Kupa’ yı alan, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale çıkan ve ligde de Şampiyon olan Lucescu’ yu, hiçbir sebep göstermeden gönderdin ve yerine Fatih Terim’ i getirdin. Lucescu’ yu gönderme sebebin neydi? Neydi ters giden ?

2- Sahip Som diye bir sahtekarın peşinden haftalarca koştun, 99 milyon dolar kredi alacağım ümidiyle onurunu ayaklar altına aldırdın. Telegol’ de işin içyüzü ortaya çıkınca Televizyon önünde Tüm Türkiye’ ye rezil oldun. Cebinden komisyon olarak verdiğin 500.000 $’ da cabası. Senin Galatasaray Spor Kulübü başkanı olarak herkesin önünde böyle küçük düşmeye hakkın var mıydı?

3- Almaguer, Sarr, Pinto, Lukunku, Bratu, Petre gibi hepsini toplasan adam gibi 1 adam etmeyecek futbolcu müsfettelerine milyon dolarları su gibi akıttın. Şimdi ağzından düşürmediğin “borçlar” o zaman yok muydu? Galatasaray’ ın o zaman bu paraları sokağa atacak lüksü var mıydı ?

4- İmparator Fatih Terim’ i, tüm TV kameralarının önünde 5 dakikada harcadın. Bu hareketinin, o efsane adama duyduğumuz sevgi kadar sana duyacağımız nefrete dönüşeceğini hesab etmedin. Sezon ortasında hemen Hagi’ yi getirerek onu kendine, taraftarın tepkisine karşı kalkan yaptın. Ama nafile. İş işten geçmişti bir kere. Galatasaray taraftarının yapılan hiçbir yanlışı unutmadığını unuttun.

5- İkinci kez göreve geldiğinde, (üstelik yapılan tüm anketler %92 Cansun’ u, %8 seni gösteriyorken) taraftara bir sürü vaadlerde bulundun, 10 yılda 3 şampiyonluk, 3 yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi’ nde final vs. diye hepimizi uyuttun. Görüyoruz ki, yıldız transfer bir yana, elimizdeki yıldız sayılabilecek futbolcuyu tutmaktan acizmişsin.

6- Bu yıl 100. yılımızdı. Beşiktaş yönetiminin, yönetim-futbolcu-taraftar olarak kenetlenerek herşeyden daha çok önemsediği, tamamen konsantre olduğu, Hatta BJK yönetiminin yemeyip içmeyip gece gündüz uğraş verdiği “100. yılda Lig Şampiyonluğu” için sen bu yıl kılını dahi kıpırdatmadın. 100. yıl formaları bile sezonun bitmesine 1 ay kala çıktı. Gittin Eurocardlarla uğraştın, Rüya takım maçı düzenledin, çekilişler yaptın, talihlilere ödüller dağıttın. Futbol takımının Süper Lig Şampiyonluğu ile alakası olmayan her faaliyette bulundun. Acı gerçek yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayınca da “ Önemli olan 100. yılda şampiyonluk değil, 100 yıllık tarihimiz..vs. savsatalarıyla hepimizi bir kez daha enayi yerine koydun.

7- Kız Basketbol takımı 100. yılda küme düştü, erkek takımı play out’ a kaldı, son maçta yırttı. Sen 100. yıldaki bu rezaleti yok sayıp, o ay ki GS dergisinde şampiyon su topu takımının dev posterini verdin. Galatasaray taraftarı yemez sayın Canaydın. Bunu yine unuttun.

8- Lig Şampiyonluğu kaçınca, bu Sefer de Hagi’ yi harcadın. Hagi tüm sezon boyunca Galatasaray’ a karşı yapılan haksızlıklara, Fenerbahçe’ ye yapılan kayırmalara dikkat çekti. Zaman zaman, alaycı, zaman zaman keskin ifadelerle. “ Gençlerbirliği’ nin Fenerbahçe ve Galatasaray’ la oynadığı maçları yan yana koyup izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız ” dedi. Sen, tüm sezon boyunca bu haksızlıklara karşı kılını kıpırdatmadın. Yaptığın tek şey, ya Aziz Yıldırım’ dan azar işitmek, ya da Aziz Yıldırım’ ı tebrik edip stadı terketmekti.


9- Fatih Gökşen’ e, Türkiye Kupası için “Bu kupadan bizim müzemizde çok var ” demesine çok içerledin. Neden? Çünkü bu kupayı UEFA Kupası ile eşdeğer tutma, ya da çok büyük bir başarıymış gibi göstermeye sadece sen çalıştın. Madalya töreninde sıranın en önüne geçmeye çalıştın herkesi aşıp. O kupanın sana rağmen alındığını bilmeyerek , ya da bilmek istemeyerek.


10- Hagi, son basın toplantısında “ Başkan arkamda ama elinde ne ile arkamda ” dedi. Çok ta doğru söyledi. Fatih Terim’ in sırtına sapladığın hançeri bu kez Hagi için kullandın. Umarım Gerets’ te okur bu yazıyı da senin nasıl biri olduğunu belki daha iyi anlar şimdiden.

Her şeyi bir yana bırakalaım, şu son Ribery olayında dahi yönetim olarak beceriksizliğiniz artık tescillendi. Bugün tüm Galatasaray forumlarında istifan isteniyor,yönetimi protesto için siyah avatar kullanılıyor, İstifa etmene dair tezahüratlar yazılıyor, hatta kimi insanlar, sana protestosunda oldukça ileri gidiyor !! forumlarda. Kongrede dahi, liselilerin de lisecilerin de sana olan desteğini çektikleri yazılıyor her gün basında.

Vaziyet bu iken sana düşen İstifanı vermek ve bir daha gelmemek üzere gitmektir. Bizi bu kadar küçük düşürdüğün yeter, Galatasaray markasını 3 yılda gömlek cebime girecek hale getirdiğin de yeter. Bundan daha da küçültülemez zaten bir futbol kulübü.

3 yıl boyunca yapacağın en onurlu işi yap ve istifa et Canaydın.


Hemen şimdi...
 


mayday_

Üye
    Konu Sahibi
sözlerime katılanların cvplarını bekliyorum günlerdir gazetelerin spor sayfalarına bakamaz oldum yeter artık yaw

3 yıl boyunca yapacağın en onurlu işi yap ve istifa et Canaydın.
 

schweppes

Üye
kesinlikle her yazdığın doğru
sonuna kadar katılıyorum
 

paratoner

Üye
Originally posted by schweppes@Jun 22 2005, 02:30 PM
kesinlikle her yazdığın doğru
sonuna kadar katılıyorum
[post=93197]Quoted post[/post]​
arti 1
 

_KadirşinaS_

Üye
Mayday_söölediklerine virgülüne kadar katılıyorum.
 
SelmanTE

SelmanTE

Üye
Originally posted by NUMANSABİT@Jun 22 2005, 06:06 PM
Mayday_söölediklerine virgülüne kadar katılıyorum.
[post=93392]Quoted post[/post]​


yaw ben bu numansabit i çok sewmeye basladım
kardesim dediklerine sonuna kadar katılıyorum...
 

_KadirşinaS_

Üye
Sevgi dostlar arasında paylaşılan bir dilim ekmek gibidir. Herkes çok ufak dilimler yer ama herkes doyar. Burası MAXİCEP .((Anaaa iki dakkada şiir yazdım..)) :'(
 

mayday_

Üye
    Konu Sahibi
işte gerçek GS'liler ortaya çıkmaya başlıyo
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt