Dobraokuyucu
Üye
Banlayacaksanız banlayın istenmediğiniz yerde durmayız evelAllahsöz vermedik ama elbet bir gün

Banlayacaksanız banlayın istenmediğiniz yerde durmayız evelAllahsöz vermedik ama elbet bir gün
Bizi ele veriyon farkındamısınsöz vermedik ama elbet bir gün
Banlama ile bi alakası yokBanlayacaksanız banlayın istenmediğiniz yerde durmayız evelAllah![]()
ilk gonyalı banlanacak sonra ben sonra sen. şafak meselesi ama gonyalıyı göndermeden gözlerim açık gider o yüzden dikkatli oluyorum.Banlayacaksanız banlayın istenmediğiniz yerde durmayız evelAllah![]()
paran yoksa tanımam seni artık şartlar böyle şapşik. ne demiş bir atasözü paran varsa herkes emice oğludur.Bizi ele veriyon farkındamısın
Öyle aramıza girmesi kolay olmamalı
Misal ikimiz birbirimizi tanıyana kadar
ne acılar çektik
Ona gelince armut piş ağzıma duş
Olmuyor böyle tasdiklemiyorum seni
Mesaj birleştirildi:
Banlama ile bi alakası yok
Sen bizimle uzun süre takılınca anlarsın
Seni defterden sildimilk gonyalı banlanacak sonra ben sonra sen. şafak meselesi ama gonyalıyı göndermeden gözlerim açık gider o yüzden dikkatli oluyorum.
Mesaj birleştirildi:
paran yoksa tanımam seni artık şartlar böyle şapşik. ne demiş bir atasözü paran varsa herkes emice oğludur.
Seni defterden sildim
Defterini dürücem
Çok beklersinilk gonyalı banlanacak
UyyyyyyyyyyyyÇok beklersin
Deccal çıktığında
Hepimiz banlanacaZ ...
deccale kadar ne işin var. o çıksın onunla bir işin yok yine müslümanlar yaşacak. ondan sonra islamiyet hakımıyet sürecek zaten. o geberecek edecek şimdi sana din dersi mi verelimÇok beklersin
Deccal çıktığında
Hepimiz banlanacaZ ...
benim bi takip ettiğim adamdeccale kadar ne işin var. o çıksın onunla bir işin yok yine müslümanlar yaşacak. ondan sonra islamiyet hakımıyet sürecek zaten. o geberecek edecek şimdi sana din dersi mi verelim
Ayvayı Severim Ama Mevsımı Değil.Deccale daha çok var şapşik orta çağ alametlerindeyiz dahabenim bi takip ettiğim adam
deccal çıkmasına bir adım kaldı diyor
bedenen ortada değil ama yakında gelcek diyor
eskiden ayvayı yedik derdik şimdi ... yiyecez heralde
Ne ortaçağıAyvayı Severim Ama Mevsımı Değil.Deccale daha çok var şapşik orta çağ alametlerindeyiz daha
Site kapandı abiNe oldu dumanla işi uzun zamandan sonra yeni gördüm..