• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Yepyeni bir PS3 daha geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yepyeni bir PS3 daha geliyor
PlayStation 4'ü beklerken nur topu gibi bir PS3'ümüz daha oldu. İşte yeni PS3 sürümünün sundukları...










Konsol deyince akla gelen ilk isimlerden Playstation 3'ün yeni bir sürümünün çıkacağı Sony tarafından duyuruldu.

Yeni PS3, 30W daha az güç tüketimine sahip olarak 200W güç tüketimi değeriyle gelecek. 400 gram da hafifletilen PS3'ün yeni sürümü 2,6 kg ağırlığında olacak. Bazı LED'lerde değişikliğe de gidilmiş.

Yeni sürüm PS3'ler 320 GB kapasiteye sahip olacak ve şu andaki PS3'lerle aynı fiyattan satışa sunulacak. Şu an piyasada bulunan Playstation 3'lerin stoklarının tükenmesinin ardından yeni nesil PS3'lerin yaygınlaşması bekleniyor.

Kötü haber ise, pek çok haber kaynağının belirttiği şeyin, yani geriye dönük PS2 desteğinin bulunmayacak olması. Başka bir deyişle yeni PS3'de de değişen bir şey olmayacak; PS2 oyunlarıyla yaşanan sorunlar aynen devam edecek.

Nintendo'nun Wii U'yu duyurması nedeniyle PS4'ün beklenenden daha erken çıkacağı söylentisine Sony Avrupa Başkanı Jack Tretton, böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve yeni nesil Playstation için henüz erken olduğu yanıtını verdi.

PS4'ün gelecek seneki E3 Fuarı'nda duyurulması beklenen Xbox 720'den sonra çıkacağı da, böylece kesinleşmiş oluyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt