Yenilenmiş Galaxy Note 7, Gelişmekte Olan Ülkelerde Yeniden Satışa Sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yenilenmiş Galaxy Note 7, Gelişmekte Olan Ülkelerde Yeniden Satışa Sunulabilir
Samsung, her ne kadar Galaxy Note 7 modelini geri çağırmış ve satışını sonlandırmış olsa da gelen bilgiler, Galaxy Note 7'nin henüz tamamen ölmediğini gösteriyor.


Güney Kore merkezli üretici Samsung, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında sunduğu Galaxy Note 7 modelini batarya sorunları nedeni ile iki kere geri çağırmış ve sonunda telefonun satışını sonlandırmıştı. Her ne kadar Galaxy Note 8 çalışmalarının devam ettiği ve yılın ikinci yarısında satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelse de görünüşe göre Samsung Galaxy Note 7'den de tamamen vazgeçmiş değil.

https://www.maxicep.com/samsung-gal...yor-ancak-bu-bilgileri-paylasmaya-hazir-degil
Samsung, Galaxy Note 7'nin Neden Patladığını Biliyor Ancak Bu Bilgileri Paylaşmaya Hazır Değil
The Korea Economic Daily'nin haberine göre Samsung, Haziran ayından itibaren yenilenmiş Galaxy Note 7 akıllı telefonları tekrar satışa sunmanın planlarını yapıyor. Bununla birlikte Samsung'un yenilenmiş Galaxy Note 7 akıllı telefonları sadece Vietnam ve Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerde satışa sunacağı iddia ediliyor.

Yenilenmiş Galaxy Note 7'nin orijinal Note 7'nin 3.500 mAh bataryasından daha küçük, 3.000 mAh veya 3.200 mAh batarya ile geleceği iddia ediliyor. Akıllı telefon ayrıca yeniden üretilmiş bir gövdeye sahip olacak ancak diğer özellikleri değişmeyecek.

Kısa bir süre önce hem Samsung hem de bağımsız kaynaklar, pillerin tek başına Note 7'nin başarısızlıklarının ardındaki neden olduğuna karar verdiler, cihazın geri kalan kısmının ise tamamen sorunsuz olduğu belirtiliyor.

Yenilenmiş Galaxy Note 7 telefonlarını satışa sunmak, Samsung'un cihazın geri çağrılması nedeni ile oluşan kayıplarını en aza indirgemesine kesinlikle yardımcı olabilir. Bu, aynı zamanda şirketin milyonlarca telefondan güvenli ve düşük maliyetli bir şekilde kurtulmasına ve şirketin kısmen bir çevre sorununu çözmesine yardımcı olacaktır.

Tüm dünyada satılan yaklaşık 3 milyon Galaxy Note 7 olduğu biliniyor. Bırakamam Samsung'un depolarındaki cihazlar dahil değil. Bu rakam bile başlı başına Samsung'un bu adım için ne kadar bir sebebi olduğunu gösteriyor. Fakat bu cihazlardan ne kadarının yenilenerek tekrar satışa sunulacağı bilinmiyor.

Yenilenmiş Galaxy Note 7, Gelişmekte Olan Ülkelerde Yeniden Satışa Sunulabilir
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Alan Olur Mu O Var? Yani S8 Çıkıyorken Şahsen Tercih Etmem.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
note 7 güzel cihazdı ama bu durumda bu hamle doğrudan topuğa sıkmayla eşdeğer
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt