Yeni Vodafone Mega 3GB İnternet paketi 19 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Vodafone Mega 3GB İnternet paketi 19 TL
Paket ilk çıktığında her yöne 500 dakika konuşma hakkı 1000 adet sms ve 3 gb internet içeriyordu, fakat sonrasında paketin dakikası 600 DK olmak üzere değiştirildi. Böylece bu paketi müşteriler 19 tl karşılığında fiyat değişmeden kullanabilecekler. Aylık yapacağınız yüklemelerin ortalama 25 TL civarı olması gerekiyor. Bunun sebebi ise 19 TL tarife ücreti ve geriye kalan 1.68 krş miktarında olan telsiz kullanım ücreti. Eğer 20 TL’lik bir yükleme yaparsanız ve hattınızda hiç tl yoksa, öncelikli olarak vergi ücreti kesileceğinden paketiniz aktif hale gelmeyecektir. Bu paketten sadece Vodafone bireysel faturasız hat kullanıcıları yararlanabilecekler. Ek olarak şunu da belirtmek isterim ki, ilerleyen sürede bu pakete geçişlerde diğer paketlerde olduğu gibi kapatılabilir. Eğer pakete geçiş yapmayı düşünüyorsanız bunu hemen yapmanızı öneririm.


Vodafone Mega Yeni Tarifesi Nasıl Yapılır ?
  • Pakete geçiş yaptığınızda Faturasız Her yöne 600 Dakika 1000 SMS ve 3GB internet sahibi olursunuz.
  • Tarifenin aylık fiyatı 19 TL’dir.
  • Paketin hattınıza tanımlandığı ile ilgili bilgilendirme mesajının ardından kullanmanız önerilir.
  • Ayrıca hattınıza tanımlı bir internet paketi bulunmuyorsa, TL yükleme işlemi yapmadan önce mobil verinizi kapatmanız önerilir. Aksi taktirde cihazınız otomatik güncelleme yaparak yüklediğiniz TL’lerin tükenmesine sebep olabilir.
  • Pakete sahip olmak için MEGA YENI yazıp 7000‘e ücretsiz mesaj gönderin.
  • Ayrıca internet doldurma özelliğini kullanmak için DOLDUR 3GB yazıp 7000’e sms göndermeniz yeterlidir. Doldurma işlemi 10 TL olarak ücretlendirilir ve paket bitim gününe kadar geçerlidir.

Tarife geçerliliği Yurt içine özeldir. Farklı ülkelerde paket faydaları kullanılamaz. Faturalı hattınızdan bu pakete geçiş yapmak için SMS gönderirseniz olumsuz yanıt alırsınız. Paketi satın almak için sms gönderdikten sonra operatör tarafından paket ile ilgili bilgilendirme mesajları hattınıza iletilir. Paketin fiyatı operatörünüzün yapacağı düzenlemeler sonunda ilerleyen sürede değişiklik gösterebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: teknognc


bulut6842

bulut6842

Üye
Vodafone de 22 TL yükleme seçeneği var ☺️
 
  • Beğen
Tepkiler: teknognc

Sedat5549

Üye
Eski mega 3gb zamlandi bende buna gectim buda zamlanmasin hocam sonradan degişmez yazmişsin ama
 
bilisimler

bilisimler

Üye
2016 da kullandım güzel tarife
 


Üst Alt