Yeni Toyota Corolla fiyat listesi

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Toyota Corolla fiyat listesi
Yeni Toyota Corolla fiyat listesi
*Fiyatlar ekteki dosyadadır


Toyota Corolla’nın Türkiye fiyat listesi açıklandı. Buna göre yeni Toyota Corolla’nın 1.33 litre benzinli motorlusunun satış fiyatı 45.400 TL’den başlarken, 1.6 litre Valvematic benzinli Corolla’nın başlangıç fiyatı 51.400 TL’den, 1.4 litrelik D4-D turbo dizel motorlu yeni Corolla’nın fiyatı ise 58.900 TL’den başlıyor.




Donanımlar:
Yeni Corolla’nın giriş seviyesini oluşturan Life donanımında; ABS, EBD, fren destek sistemi (brake assist), stabilite kontrol sistemi (VSC), yokuşta kalkış desteği (HAC), 7 havayastığı, lake siyah kaplama ön konsol, klima, sürücü ve ön yolcu için ışıklı makyaj aynası, elektrikli camlar (sürücü tarafı tek dokunuşlu), yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, direksiyondan kumanda edilebilen müzik sistemi, 4 hoparlör, lastik basınç uyarı sistemi, 16 inç kapaklı jantlar, LED’li gündüz farları, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar gibi donanımlar bulunuyor.
Active donanım seviyesinde bunlara ek olarak deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu, çift bölgeli otomatik klima, krom çerçeveli havalandırmalar, kumaş kapı içi döşemesi, krom gösterge paneli çerçevesi, kayar kapaklı ön kol dayama, çift bardaklıklı arka kol dayama, direksiyondan kumandalı Bluetooth bağlantısı, 6 hoparlörlü müzik sistemi, 16 inç alaşım jantlar, sis farları, elektrikli katlanabilir yan aynalar ve krom cam çıtası gibi ekipmanlar sunuluyor.
Advance donanım seviyesinde ise Active’e ek olarak kendiliğinden kararan dikiz aynası, 1.6 litre motorlar için hız sabitleme sistemi (cruise control) ve hız sınırlayıcı gibi ekipmanlar mevcut.
Premium donanım seviyesinde ise Advance’e ek olarak akıllı giriş ve çalıştırma sistemi (anahtarsız sistem), deri kapı içi döşemesi, deri-kumaş koltuk döşemesi, LCD çoklu bilgi ekranı, ön-arka park sensörleri, kolay-akıllı park sistemi gibi ekipmanlar sunuluyor.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt