Yeni operatörümüz TTNET Mobil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Yeni operatörümüz TTNET Mobil!
İnternet, televizyon ve telefon servislerini bir arada sunmayı hedefleyen TTNET son hamlesini de gerçekleştirdi!

TTNET, 2010 yılı başında başlattığı yeni dönemde, iletişim teknolojilerinin üç temel unsuru olan internet, televizyon ve telefonu sahiplenme stratejisinde son adım olarak avantajlı mobil iletişim çözümlerini tüketicilerle buluşturdu.

Sadece TTNET abonelerinin faydalanabileceği bu yeni hizmette NET4 ve NETLimitsiz paketlerine üye olan ADSL kullanıcıları aylık sadece 10 TL ek ücret ödeyerek ilk 6 ay boyunca yurtiçi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne aylık 100 dakika konuşma fırsatı yakalayacaklar.
Avea altyapısı kullanılarak verilecek bu hizmetten faydalanabilmek için telefonunuza TTNET Mobil SIM kartı takmanız gerekiyor.

Hem internet hem de mobil konuşma harcamalarını tek bir faturada birleştiren bu uygulamada şu anda 29 TL'ye satın alınabilen NET4 (8 Mbps'ye kadar / 4 GB kotalı) ADSL paketi sahipleri ekstradan 10 TL daha vererek ilk 6 ay boyunca yurt içi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne 100 dakika konuşma yapabilecek.

Şu anda 49 TL'ye satılan NetLimitsiz (8 Mbps'ye kadar / Limitsiz) ADSL paketi sahipleri de ekstradan 10 TL daha vererek ilk 6 ay boyunca yurt içi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne 100 dakika konuşma yapabilecek.

Diğer ADSL paketlerinde henüz bir kampanya bulunmuyor.

Ücretsiz paket dakikalarından sonraki görüşmeler için ücretlendirme ise yurtiçi her yöne sadece 10 krş/dk olurken, yurtiçi heryöne SMS göndermek de SMS başına sadece 10 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

TTNET aboneleri için bir de cihaz kampanyası var. TTNET markasını taşıyan, dokunmatik ekranlı ve Android işletim sistemli Huawei üretimi bir akıllı telefon 26,9 TL X 24 ay taksitle satışa sunulacak. Bu telefonun taksitleri de yine TTNET faturasına yansıyacak.

Cep telefonu operatörlüğü işine girmek gibi bir hedeflerinin olmadığının özellikle altını çizen TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Avea ile gelir paylaşım modeline göre bir işbirliğine gittiklerini diğer operatörlerle de işbirliği yapabileceklerini söyledi. “TTNET olarak, bu kapsamda iletişimin her alanını sahiplenmek ve müşterilerimize bütünsel iletişim çözümleri sunmak amacıyla 2010 yılında yeni bir dönemi başlattık. Öncelikle sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu’yu kullanıma sunduk. Ardından internet üzerinden yüksek kalitede yayın yapan yeni nesil TV platformu IPtivibu’yu pilot uygulama olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’de hayata geçirdik. Bugün ise mobil iletişimde TTNET Mobil dönemini başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

0 501 ile başlayan TTNET Mobil telefon numaralarından sadece TTNET abonelerinin faydalanabileceğini söyleyen TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ise isteyen abonelerin mevcut operatörlerindeki numaralarını TTNET'e taşıyabileceklerini söyledi. Her yöne dakikası 10 kuruş gibi hesaplaması oldukça kolay bir tarife ile yola çıkan yeni TTNET Mobil hizmetiyle; internet, telefon ve televizyon harcamalarının tek bir faturada toplanmsı hedefi de gerçekleştirilmiş oldu.
 


Utku

Utku

Üye
:hmmmgereksiz
 
nejdet can

nejdet can

Üye
Ttnet yeriyle altın olsa kendini parçalasa dönüpte bakarmıyım (afedersiniz) ama ku kurum kadar ŞEREFSİZ''i varmı şu dünyada
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt