Yeni Nokia 3310'un Fiyatı Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nokia 3310'un Fiyatı Belli Oldu
Yeni Nokia 3310'un Fiyatı Belli Oldu: 59 Euro Fiyat Etiketi İle Gelecek

Modern Nokia 3310'un, 2017'de resmen ilan edilmesi bekleniyor. Nokia 3310'un 59 € fiyat etiketi ile geleceği öğrenildi.


Sağlamlığı ile dillere destan olmuş 3310 cep telefonu yeniden dirilecek. Modern 3310 telefonun MWC 2017'de resmen ilan edilmesi bekleniyor.

RENKLİ EKRAN OLACAK

Eğer, 3310'un süslü bir kamera ve özelliklerle geleceğini düşünüyorsanız unutun. 3310'un 2017 dönüşü ile ilgili bilgiler sızıntı kaynağı Evan Blass tarafından geldi.

@evleaks'a göre, yeni 3310 (2017 baskısı ya da her ne adlandırılmışsa) eski Series 30 arabiriminde çalışan kök cihazlarına geri dönecek. Bununla birlikte, bir renkli ekranı olacak.


FARKLI RENK SEÇENEKLERİ SUNACAK

3310 ikinci gelişinde farklı renk seçenekleri ile karşınıza çıkacak ve ön kapaklarını değiştirebileceksiniz. Evan Blass, ve geçen yılın sonunda açıkla yeni 150 ile orijinal 3310'un karışımı olacağını söyledi.

Çoğu modern telefonun aksine, yeni 3310'un en büyük avantajı, yerine günlerle ölçülen bir batarya ömrünün olması.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
59 EURO FİYAT ETİKERİ İLE GELECEK

Son olarak telefon çeşitli renklerde gelecek ve HMD, modern 3310'u siyah, , gri, yeşil, kırmızı ve sarı renklerle başlatacak. 3310'un 59 € fiyat etiketi ile geleceği de onaylandı.(Kaynak: Teknolojioku)



 


Bülent872

Bülent872

Üye
Sanmıyorum.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Boşa Aksiyon
 
  • Beğen
Tepkiler: Bülent872
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
bazen asıl olay yenilerde değil eskilerdedir
yaptığı hataları toparlamak isteyen ya da müşterinin isteklerini yanıtlamak isteyen her firma yapar bunu.
örnek Sega; 2006da çıkardığı sonic the hedgehog baya İyi potansiyele sahip olmasına rağmen oyundaki onca hata ve takılma yüzünden baya kötü bir tablo çizgi Sega ne yaptı sonic colors ve unleashedi çıkardı ki bu iki oyun Seganın çıkardığı en iyi oyunlardan sayılır ama sonic serisini çocukluğunda oynayan kesimin istediği 2d stil oyun bu oyunlarda yoktu sega 2011de sonic generationsu çıkartarak bu kesime verilebilecek en güzel hediyeyi verdi; 20 yıllık sonic the hedgehog tarihindeki en güzel oyunlardaki en sevilen levelleri hem klasik hemde modern 3d tarzı ile bir araya topladılar sonrasında çıkardıkları sonic boom serisi ise sonic 2006dan bile beterdi hatalı ve takılmalı oyuna ek olarak berbat bir diyalog düzeni var sega bunu da çözdü bu yıl çıkacak sonic mania ve project sonic 2017 bu oyunun yarattığı kötü imajı düzeltecektir
buna benzer bir durum call of duty için de geçerli infinite warfarea ek olarak eklenen modern warfare remastered ve önümüzdeki yıl çıkacak olan vietnam Savaşı temalı oyun buna iyi bir örnek
uzun lafın kısası bazen eskiler yenilerin ardını toplar Nokia da bunu yapıyor 3310u yeniden çıkartarak en çok sevilen ve akılda kalan cihazıyla gündeme geliyor sonrasında çıkartacağı iyi bir üst düzey cihazla daha çok sükse yapacaktır
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Alınır ve kullanılır mesela Al çocuğuna kullansın . Akıllı telefon alıp telefona niye bakmıyorsun dediğinde şarjı bitmiş der . 3310 alırsan böyle bir imkanı yoktur
Akıllı telefonlarda çok özellik var . Dayanamıyorsun sürekli oynuyorsun . Eski telefonlarda pek bir şey yok . Muhabbete devam diyorsun . Bu yüzden eski telefonları seviyorum.
 


Üst Alt