Yeni Nexus telefonu HTC üretebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mega2

mega2

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nexus telefonu HTC üretebilir


Google'ın sıradaki Nexus telefonu HTC'den mi gelecek? Bildiğiniz gibi bir süre önce Apple'ın iPhone 5'i satışa sunuldu ve milyonlar satıyor. Google da, Nexus markasıyla yeni adımlar atarak Apple'ın karşısına güçlü ve devamlılık yaratan bir markayla durma arzusunda olabilir.

Söylenenlere göre sıradaki Nexus, HTC'ye emanet. Hatta söylenti boyutunda telefona dair bazı özellikler de yayımlandı. Buna göre telefon, Android 4.1.2 işletim sistemiyle gelecek ve 12 megapiksel kameraya, 2500mAh bataryaya sahip olacak. İsminin de Nexus 5 olabileceği söylenen yeni cihazın, 5 inç ekranının olacağı ve 1080p çekim yapabileceği de söyleniyor. Özellikle büyük ekran trendinde yeni bir soluk da böylelikle HTC'den gelebilir.

Bakalım konu hakkında resmi bir açıklama gelecek mi? Android tarafında şu an en iddialı telefon olarak Samsung'un Galaxy SIII'ü görünüyor. Elbette Android olarak bu telefonu geride bırakan, daha güçlü cihazlar yapılacaktır. Bakalım haber doğru olursa HTC Nexus, bu pazarda ne seviyede olacak?



Kaynak : teknokulıs
 


___kaptan___

___kaptan___

Üye
HTC Nexus kulağa hoş geliyo hadi bakalım :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt