YENI MODEL SEAT ATECA ÖZELLIKLERI VE FIYATI

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
YENI MODEL SEAT ATECA ÖZELLIKLERI VE FIYATI


Yeni Seat Ateca
2017 yılına bomba gibi girmek ve zorlu yol şartlarının üstesinden rahatlıkla gelmek istiyorsanız Seat Ateca tam size göre bir araç. Seat’ın SUV konseptinde ürettiği Ateca Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden Autobest’i almaya layık görüldü. En uygun fiyata en iyi otomobil kategorisinde ödülü alan Ateca aldığı parayı sonuna kadar hak ettiğini gösterdi. Sizlere bu müthiş araç hakkında bilgilendirme yapacağım.

Yeni Seat Ateca yeni çizgileriyle sizleri de çok etkileyecek. Keskin ve kendinden emin duruşuyla Seat Ateca her türlü yol şartlarına uyum sağlayacak bir araç. 12 ayrı dış renk seçeneği ve farklı döşeme konseptiyle sizi de büyüleyecek.İç tasarımında temel amaç sürücü ve yolcuların konforu olarak değerlendirilmiş. Kaliteden ödün vermeyen Ateca ergonomik orta konsol, deri kaplama koltuklar, direksiyondan kumanda ve geniş iç hacmiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Aracın iç tasarımına renk atan özelliklerden bir tanesi de sürüş moduna göre aydınlatma.16’’ alüminyum alaşım jantın yanında 19’’ alüminyum alaşım jant da tercih edilebilir.Seat Ateca gelişmiş teknolojisiyle sürüş keyfini de artırmayı amaçlamış. Kablosuz şarj ünitesi ile artık cep telefonunuz daha pratik ve hızlı şarj olacak. Çevresel görüş kamerası ve park asistanı ile park yaparken yaşadığınız stres artık yok denecek kadar az.Seat’ın klasikleşmiş özelliklerinden Full Link teknolojisi Ateca için de kullanılmış. Aracınız cep telefonunuz ile entegre olunca işlerinizi takip etmek de o kadar kolay olacak. Elektrikli kolay açılır bagaj kapağı, kessy anahtarsız giriş ve My Beat teknolojisi ile sizi konforun ve kalitenin zirvesine çıkaracak. Farklı sürüş profilleriyle istediğin sürüş deneyimini seçmen mümkün.Park ısıtıcısı ile aracınıza binmeden önce aracınızı ısıtma imkânına sahipsiniz. Ayrıca 4Drive sistemi ile aracın her türlü yol koşulunda konforlu ve sakin bir sürüş sunması hedeflenmiş.Seat Ateca’nın güvenlik paketi de oldukça tatmin edici özelliklere sahip. Şehir içi ve şehir dışında güvenliğinizi düşünen teknolojik alt yapıyı bütün ayrıntılarıyla düşünülmüş. Özellikle yan dikiz aynalarına monte edilmiş LED ışıklandırma karanlık bölgelerde bile aracın fark edilmesini sağlamış.Adaptif hız sabitleyici sistem ise yolun durumuna göre hızınızı kontrol eder ve kaza riskini azaltıyor. Buna ön bölge asistanı da destek oluyor ve aracın önündeki araç ile mesafeyi korumaya yardımcı olur. Şerit takip asistanı ve uzun far asistanı ile yolculuğunuz artık çok daha güvenli.2017 model yeni Seat Ateca üç ayrı donanım paketi ile piyasaya sürülüyor. Reference, Style ve Xcelence paketi ile sizlere farklı donanım ve teknik özellikleri sunuluyor.Reference donanımı 1.0 TSI motor seçeneğiyle piyasaya sürülürken, Style donanımında 16. TDI motorun yanında,1.4 Eco TSI motor da kullanılmış, Xcelence paketinde 2.0 TDI motor seçeneğinin yanında 1.4 Eco TSI motor seçeneği de kullanılmış. Donanım paketlerinde manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri opsiyonel olarak kullanılmış. Aracın bagaj hacmi de oldukça geniş. 485 Litrelik bagaj hacmi tatmin edici görülebilir.
Seat Ateca’nın başlangıç satış fiyatı 93.000 TL’dir. Ful donanımlı paketi ise 180.000 TL’den satışa sunuluyor. Siz de SUV eğlencesine katılmak istiyorsanız2017 model yeni bir Seat Ateca sahibi olmanız yeterli.
 


Üst Alt