Yeni Laguna çizim tahtasında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Laguna çizim tahtasında


Haber başlığını okuyanlar, “Makyajlısıyla tanışalı kaç gün oldu ki yenisi de neymiş?” diyebilir… Fakat otomotiv endüstrisi dur durak bilmeden rekabet gücü yüksek yepyeni otomobiller üzerinde çalışıyor.
Basına sızan fotoğraflarda yeni Renault Laguna’nın çizim tasarımlarını görebilirsiniz. Güncel modele göre daha sportif çizgilere sahip olan Laguna’nın üretim bandına alındığında biraz daha alışılmış tasarıma dönmesi beklenebilir. Laguna, Renault-Nissan ortaklığının ikinci adımı olan yepyeni bir platform üzerine inşa edilecek. Ortaklığın ilk meyvesi bilindiği üzere Modus ve Clio’da kullanılan platform olmuştu.
Laguna için hazırlanan platformu kullanacak ilk ürünse Nissan Primera... Laguna’da yeni geliştirilecek dizel bir motor da görev yapacak. Üç litrelik dizel motorun 210 HP civarında güç çıkışı sunması bekleniyor. Sedan ve stationwagon versiyonların dışında bu kez coupe bir modelin de üretilmesi planlanıyor. Bu model için seçilen motorsa Nissan 350Z’den transfer edilecek olar 3.5 litrelik ünite...
 


..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
ciks bi araba olacak gibi :)
 
goldcrusher

goldcrusher

Üye
manyak olmus ama laguna ailesindeki en yakışıklısı bence :artı:
 

paratoner

Üye
tam modifiliyelik araba masallah püh püh :DD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt