Yeni Kartallar İstanbul'da!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Kartallar İstanbul'da!..


Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi yabancı transferleri olan Sidnei Rechel Da Silva ve Tiago Manuel Dias Correia yani bilinen adı ile Bebe, bu akşam saatlerinde İstanbul'a geldiler.

Portekiz'in başkenti Lizbon'dan tarifeli uçakla 20.30'da İstanbul'a gelen iki oyuncu, Beşiktaş'a geldikleri için mutlu olduklarını ve Siyah-beyazlı takımda başarılı olmak istediklerini dile getirdiler.

Bu arada iki futbolcuyu da Beşiktaş İdari Menajeri Tuncay Yanık karşıladı.

Manchester United'dan 1 yıllığına kiralanan Bebe, Beşiktaş ve Türkiye hakkında olumlu şeyler duyduğunu ifade ederek şunları söyledi;

"Beşiktaş'ın büyük ve sürekli başarıyı hedef alan bir takım olduğunu biliyorum. Türkiye ve Beşiktaş hakkında bir çok bilgi edindim. İstanbul gibi güzel bir şehirde, yeni takımımla başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Takımımızda birçok Portekizli oyuncu olması benim açımdan olumlu bir durum olacaktır. Kısa sürede adaptasyon dönemini geride bırakacağıma inanıyorum. Beşiktaş taraftarının da ateşli bir topluluk olduğunu duydum. Onlara buradan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Beşiktaş'ta kaldığım sürede atabileceğim en fazla golü atmak için çok çalışacağım."

Siyah-beyazlı takımın Benfica'dan 1 yıllığına kiraladığı Sidnei de ayağının tozuyla mikrofonlara şunları söyledi:

"Benim için yeni bir heyecan olacak. Beşiktaş'ta forma giymek için sabırsızlanıyorum. Türk futbolunun sürekli gelişmekte olduğunu biliyorum. Beşiktaş'a elimden gelen en yüksek katkıyı yapmak için uğraşacağım. Takımımızda bir çok Portekizli oyuncu var. Takım arkadaşlarımın yardımıyla adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde atlatacağım."

İki oyuncu yaptıkları röportajın ardından isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş formalarını giyerek ilk kez poz verdiler. Siyah-beyazlı kulüp, iki oyuncunun İstanbul'a gelişini de resmi olarak internet sitesinden duyurmadığı için Atatürk Havalimanı'na Siyah-beyazlı taraftarlar oyuncularını karşılamak için gelemediler.
 


OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun :oke:
 
haltie

haltie

Üye
sidnei çok fena:naughty::ehe
 
Mert

Mert

Üye
İkiside farklı yere bakıyor:ehe
 
Masha

Masha

Üye
Hayırlı olsun inşallah hayak kırıklığı yaratmaz fenerbahçem tek iktidar olmasın :) zevk vermiyo maçlar o zaman
 
haltie

haltie

Üye
ne zaman olduki zaten tek başına:eherahat ol hiç bir zaman öyle bir şey olmayacak:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt