Yeni iPhone 7 akıllı telefon uzay grisi görselleri sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni iPhone 7 akıllı telefon uzay grisi görselleri sızdırıldı
Apple'ın yeni bir duyurusu çok yakında geliyor. Geçtiğimiz senelerde de olduğu gibi bu sene Eylül ayında yapılacak olan etkinlikte, firmanın yeni iPhone modelleri gün yüzüne çıkacak. Ayrıca geçtiğimiz sene olduğu gibi yeni iPad tablet modelleri de aynı etkinlikte gün yüzüne çıkabilir.



Henüz Apple, etkinlikle ilgili olarak basın davetiyelerini göndermiş değil ve etkinliğin Eylül ayının hangi gün olacağına dair bilgi olmazken, büyük ihtimalle 10'u civarlarında bir günü tercih edeceğini söyleyebiliriz.

Apple'ın bu sene sunacağı akıllı telefonlar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olacak. Ayrıca bazı çevrelerdeniPhone 7 Pro adında üçüncü bir model daha geleceği iddia edilse de, Evan Blass yani @evleaks, sadece iPhone 7 / 7 Plus modellerinin duyurulacağını iddia ediyor.

Apple iPhone 7 için görseller gelmeye devam ederken, şimdi de Uzay Grisi rengi için bazı görseller ortaya çıktı. Bu görsellerde cihaz detaylı bir şekilde görülebilirken, sadece cihazın köşelerinde tasarıma paralel olarak yer alan anten çizgileri görülebiliyor. Ayrıca akıllı telefonun altında 3.5mm kulaklık girişi de bulunmamakta.



Apple'ın A10 yonga seti bu yeni iPhone 7 / 7 Plus modellerde yer alacak. Bu yeni yonga setinin yine çift çekirdekli işlemci içereceği kaydedilirken, ayrıca iPhone 7 akıllı telefon 2GB ve iPhone 7 Plus da 3GB sistem belleği ile sunulacak.

Cihazlarda en düşük 32GB dahili veri kapasitesinin yer alacağı ve üst seviye olarak da 256GB'a kadar çıkacağı kaydediliyor.
Yeni iPhone 7 akıllı telefon uzay grisi görselleri sızdırıldı
 


Üst Alt