Yeni Hakan Şükür olmaya aday

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Hakan Şükür olmaya aday
Umarım Hakan Şükür'ün başarılarını tekrar ederim" diyen genç golcü Mehmet Batdal, Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamayı istediğini, gelecekteki hedefinin ise İspanya ve İngiltere olduğunu söyledi.

Soyadı gibi Batdal... 1.97'lik boyu ile tipik kule tipi santrfor. Kendisine Hakan Şükür'e benzetenler var. "Hakan Şükür'ün veliahtı" deniliyor. Onun da bütün hedefi, Galatasaray'ın yeni Hakan Şükür'ü olmak. Kendisine güveniyor, iddialı konuşuyor. Galatasaray'ın yeni transferi Mehmet Batdal'la hedeflerini konuştuk. Süper Lig tecrübesi yok. Bu nedenle fazla tanınmıyor. İlk sorumuzda kendisini biraz anlatmasını istedik.

- İzmir Şirinyer doğumluyum ve doğduğum yerde yaşıyorum. Aile olarak Buca'nın yerlisi sayılırız. İlkokuldayken katıldığım turnuvada Bucaspor altyapısına alındım. Minik takımdan beri Bucaspor formasını giydim. Futbola forvet başlamıştım. Daha sonra stoper oldum ve bir dönem böyle devam etti.

Bu durum nasıl oldu?
- Bir maçta takımın durumu iyi değildi. Teknik direktörümüze o gün forvet oynamak istediğimi söyledim. O da sitem edercesine "Geç oyna o zaman, forvet de gelsin stoperde oynasın" dedi. O maç ta 2 gol atıp, 2 asist yapınca artık santrfor olarak kaldım. 4-0 bitti maç. O gün stopere geçen arkadaş da profesyonel takımda şu an ve o hâlâ stoper, ben hâlâ forvetim.

Galatasaray'da hedeflerin nelerdir?
- Yaşım çok genç ve altyapıda yetiştiğim bir takımda şampiyonluk yaşadım. Şimdi Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak için sabırsızlanıyorum. Büyük bir takıma geldim ve başarılı olacağıma inanıyorum.

Ali Sami Yen'de maça çıkmak düşüncesi seni heyecanlandırıyor mu?
- Galatasaray'ın inanılmaz bir taraftarı var. Ayrı bir motivasyon olacağına inanıyorum. Böyle bir taraftarı gollerimle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum ve çok heyecanlıyım.

Galatasaray'ı tercih etmenin özel bir sebebi var mı?
- Futbolla başladığımdan beri Galatasaray formasını giymeyi hayal ettim. Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Ümit milli takımından arkadaşlarım Arda ve Caner'in anlattıkları benim için referans oldu.

Hakan Şükür'ün veliahtı gösteriliyorsun. Neler söyleyeceksin?
- Futbol hayatım boyunca hep Hakan Şükür'ü kendime örnek aldım. Umarım Galatasaray'da onun yaşadığı başarıları yaşar ve bende onun gibi bir sembol olurum. Mevki ve yapı olarak Hakan Şükür'e benzemek bana ayrı bir mutluluk veriyor. Avrupa'da Zlatan Ibrahimoviç'i beğeniyor ve örnek alıyorum.

Hedefin ne?
- Şu anda tek isteğim Galatasaray'da başarılı olmak. Her futbolcu gibi bende Avrupa'da oynamak isterim tabi. İnşallah zamanı geldiğinde İspanya veya İngiltere'de oynayacağım.

SERVET ÇETİN'DE SCHALKE İDDİASI

Galatasaray'da geleceği belirsiz olan Servet Çetin'e Schalke talip oldu. Alman basınındaki haberlere göre, Westermann'ı 7 milyon pounda West Ham United'a satan Alman kulübü yöneticilerinin Servet için İstanbul'a gelmeye hazırlandıkları belirtildi. Alman stoperden boşalan yere Servet'i düşünen Schalke 4 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

POLAT TATİLDE TRANSFER PEŞİNDE

Ailesi ile birlikte tatil için Fransa'ya giden Galatasaray Başkanı Adnan Polat, ön libero Kim Kallström için Lyon yetkilileri ile masaya oturdu. İsveçli futbolcuyu her transfer döneminde Galatasaray forması giydirmeyi hayal eden Polat, Fransız yöneticilele yaptığı görüşmede 9.5 milyon euroluk bonservisi 6 milyon Euro'ya düşürmeye çalışıyor.

"HALİL, İSTANBUL'A TATİL İÇİN GELDİ"

Menajeri Reza Fazeli, Halil Altıntop'un tatil için Türkiye'ye gittiğini ve önceki gün Almanya'ya döndüğünü söyledi. Fezali, gurbetçi futbolcunun İstanbul'da Galatasaray'la görüştüğü iddialarına, "Halil'in İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle görüşüp görüşmediği konusunda bir şey diyemem. Ama önümüzdeki günlerde bir görüşme olabilir" dedi.

KAYNAK: Yeni Şafak - Süleyman Hatusarı
 
BktsBcr

BktsBcr

Üye
Hakan Şükür bir daha gelmez dünyaya..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt