Yeni görüntüler, 6.7 inç LCD Ekranlı iPhone X Plus'ı Tarif Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni görüntüler, 6.7 inç LCD Ekranlı iPhone X Plus'ı Tarif Ediyor
İphone X piyasaya çıktı ancak söylentiler devam ediyor. Şimdi de daha büyük ekranlı iPhone X Plus için büyük bir beklenti oluştu.


İphone X, raflardaki yerini alalı sadece bir hafta olsa da, gelecekteki iPhone modellerinin tasarımına ışık tutması açısından önemli bir akıllı telefon oldu. Tasarımcı Martin Hajek iPhone X'in görünüşünden de yararlanarak, büyük bir 6.7 inç ekrana sahip daha büyük bir "iPhone X Plus" konsept tasarımı oluşturdu.



Bu konseptler, ortaya çıkan ilk iPhone X Plus'ın görüntüye dönüşmesi değil. Geçen ay, iDrop News de iPhone X ile aynı endüstriyel tasarıma sahip 6,4 inçlik bir telefon tasarımı ile gündeme gelmişti. Bildiğiniz üzere, 5.5 inçlik iPhone 8 Plus'dan daha uzun bir ekrana sahip olsa bile, iPhone X'in genel boyutu 4.7-inç iPhone 8'e daha yakın. Bu detayı da göz önünde bulundurursak, gelecek yıl piyasaya çıkması beklenen iPhone X Plus da bu yılki iPhone 8 Plus ile aynı boyutlara sahip olabilir.



KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, bu hafta yayınladığı raporunda, Apple'ın gelecek yıl OLED ekrana sahip iki farklı iPhone modeli sunacağını iddia etmişti. Bu da daha büyük bir iPhone X ekranının versiyonu için beklentileri yükseltiyor.



Daha büyük bir ekrana sahip iPhone X Plus satın almak ister misiniz, yoksa normal iPhone X sizin için yeterince büyük mü? Yorumlarınız ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Yeni görüntüler, 6.7 inç LCD Ekranlı iPhone X Plus'ı Tarif Ediyor
 


Üst Alt