Yeni bir Lenovo akıllı telefon görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir Lenovo akıllı telefon görselleri ortaya çıktı
Lenovo, özellikle son dönemde PC segmentinde adından söz ettiren bir firma ve dizüstü pazarında liderliğe kadar yükselen firma ayrıca şu ana kadar bir akıllı telefon modeli de sundu.



Firma bir yandan kendi ismi ile modeller sunarken, ayrıca ZUK adında bir alt marka da yaratmıştı. Bu firma üzerinden şu ana kadar bir çok model de sunulmuş durumda. Bunlarla yetinmeyen firma, ayrıca Motorola'yı da satın alarak bünyesine katmıştı.

Lenovo, bu sene de yeni modeller sunmaya devam edecek ve bu cihazlardan birisi ortaya çıktı. Cihazın ilk görselleri Çin'de Weibo üzerinden gelirken, ne yazık ki bu akıllı telefona dair pek fazla bilgi bulunmamakta.

Baktığımızda cihazın arka tarafında üs sol köşede kamera ve bu kameranın yanında da LED flaş bulunuyor. Alt solda ise hoparlör ızgaraları görülebiliyor. Ayrıca cihazın yan tarafı da bir başka görselde görülebilirken, ön tasarımına dair bilgiler ise ortaya çıkmış değil. Cihazın arkasında parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Bu da cihazın parmak izi tarayıcısının önde fiziksel Home butonunda yer alabileceği ya da olmayabileceği anlamına geliyor.

Bu ay sonunda İspanya, Barcelona'da önemli bir etkinlik gerçekleştirilecek. MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi olarak gerçekleştirilecek olan bu önemli etkinlikte Lenovo'nun bu yeni akıllı telefonunu görebiliriz. Büyük ihtimalle A serisi içerisinde yer alabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
lenova diyenler yok mu bu markaya, karanlık otaya kapatıcan bunları sabaha kadar lenovo lenovo kelimesini tekrar eden bir ses açıp arkana yaslanıcan :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic


Üst Alt