Yazılım yüklerken yanlışıkla fişi çektim, ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sametmacar

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım yüklerken yanlışıkla fişi çektim, ne yapmalıyım
Arkadaşlar Yazılım yüklerken yanlışıkla fişi çektim. Telefon şimdi açılmıyor. Bataryada çalışmıyor akıllı şarj denedim algılamıyor bataryayıda bozmuş. Teşekkürler..
 


Süleyman

Süleyman

Üye
bataryada sorun yok. Yazılım tam yüklenmediği için şarj edildiğini göstermiyor. Yapman gereken telefonu kapalı halde bilgisayara takmak ve yükleme talimatlarını yapmak. Yazılım tam yüklendikten sonra hiçbir sorun olmaz
 

coolercan1

Üye
Akıllı batarya bozulmadı. Sadece yazılım yüklü olmadığı için bütün algıları kapadı o kadar... w w w . m a x i c e p . c o m / m o d i f i k a s y o n - a r a c l a r i - b i l g i / n a v i f i r m - p r o g r a m i - v e - k u l l a n i m i - r e s i m l i - a n l a t i m - 3 4 2 7 2 7 .h t m lBurda anlattığı gibi yazılımı tekrardan indir. w w w . m a x i c e p . c o m / m o d i f i k a s y o n - a r a c l a r i -b i l g i / c f w - d e n - o f w - y e - d o n m e - v e - d e a d - p h o n e - f l a s h - a t m a - r e s i m l i - a n l a t i m - 5 5 2 5 2 1 . html burdan da yazılımı tekrar yüklemeyi dene. İlk denemede belki olmayabilir korkma... Adımları tekrar izle tekrar dene olmazsa bir daha dene mutlaka olucaktır. :oke:

- - - Eklendi - - -

Not: Boşlukları kapatırsan sayfaya ulaşırsın benim iznim yok :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt