Yaz sil neon tabela

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shark_2112

Üye
    Konu Sahibi
Yaz sil neon tabela
Yazsil Neon tabelamız neon görünümlü ışıklı bir panodur.Özel kalemi ile yazılan yerler neon ışık gibi fosforlu bir şekilde yanar.Ayrıca yazılan yerleri kolayca silip yeni birşey yazabilirsiniz.
Neon tabelalara alternatif olarak sunulan yaz sil neon tabelamız istenilen ebatta oldugu gibi elimizde mevcut stoklarımızla toptan yada parakende olarak satışınıza sunulmuştur.Sabit olarak (kırmızı,mavi,yeşil) yapılabildiği gibi yedi ayrı renk(özel adaptörü sayesınde otuz farklı şekilde yanabilen) aynı anda yakabildiğimiz tabelamızında üretimi mevcuttur.Neon tabelara alternatif bir ürün olarak sunduğumuz bu tabela daha çok;

---Mağaza, Restaurant, Cafe, Eczaneler, Market zincirleri, Cep telefonu bayileri, Bar’lar, Pastaneler, Anaokulları, İlköğretim okulları, Fabrikalar ve mesaj vereceği hedef kitlesi olan tüm kuruluşlar için YazsilNeon tabela çok cazip bir tanıtım aracıdır. Ayrıca toplantı ,seminer,kongre salonları içinde çok kullanışlı bir ışıklı yazı panosudur.Birçok yerde indirimli ürünlerinizi, kampanyalarınızı, fiyatlarınızı ve daha birçok herşeyi dikkat çektirmek amacıyla yani kısaca daha çok müşteri çekmek amacıyla kullanılır.


istediğiniz kargo şirketi ile gönderim yapılabilir ama farketmez ise yurtiçi kargo tercih edilir.

LED rengi olarak şu anda kırmız,mavi ve yeşil led kullanmaktayız.


Kalem olarak kolay yazılıp silinen boya akıtmayan bilyalı ve en kaliteli kalemi kullanıyoruz.

---Üçayak üstünde, vitrine veya duvara asarak, süresi ayarlanabilir yakıp söndürme özelliği ile şeffaf olarak veya siyah fon ile değişik şekillerde kullanılabilirsiniz.


---Adaptörümüz 12 voltluk flaşörlü özel üretim adaptördür. (220V luk elektrik ile çalıştırabilirsiniz.)


---Yedi farklı renkte(3ana,4 yan renk) tabelalarımızda flaşör etkisi,renk sabitleme,renk geçişi,renk atlatma, yavaş yavaş geçişler v.s gibi birçok ayarını adaptörümüz üzerindeki tuş sayesinde gerçekleştirebiliyoruz.


Ben bir ay boyunca sürekli yakarsam ne kadar elektirik yakarım diye soracak olursanız?Bir ay boyunca sürekli yandığı takdirde elektirik faturanıza +1 ytl olarak yansır.

Bu kalem biterse nasıl tedarik edicem?Bulunduğunuz yerde bulamadığınız takdirde Elektronik özel kalemi maliyetine makul bir fiyatla sürekli olarak size temin edilecektir.


bir kalem yaklaşık olarak 800 metre yazmakta olup tabela boyutu 50*70 tir

yani ferah ferah 1 yıl kadar kalem hiç değiştirmeden gider.


iletişim : [email protected]

cep tel : 0544 862 74 31

ismim Hakan TÜTÜNCÜ

her türlü sorunuz için mailleriniz en kısa süre içerisinde cevaplandırılacaktır.

fiyat 125 ytldir tek renkli için

çok renkli için fiyat 170 ytldir pazarlık söz konusudur .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt