Yavaş Yavaş Taşa Dönüşüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Yavaş Yavaş Taşa Dönüşüyor.

Nar Kumari yeni doğmuş oğlunu ilk kez kucağına aldığında diğer bebeklerden hiçbir farkı yoktu. Anne Kumari hastaneden eve geldikten 15 gün sonra, oğlu Ramesh'in cildi soyulmaya ve yerine kalın siyah bir deri tabakası oluşmaya başladı.Küçük Ramesh o günden beri yavaşça ve çok sancılı bir şekilde kendi derisinin içinde dayanılması güç acılar çekiyor.


Ramesh nadir görülen cilt rahatsızlığından ötürü yavaş yavaş taştan bir heykele dönüşüyor. Rahatsızlık küçük çocuğun yürümesine ve hatta konuşmasına mani oldu.Ramesh'in cildinin kabuksu görünüşü diğer çocukları dehşete düşürdüğü için, küçük çocuk akranlarından uzak kalarak, 11 yaşına kadar hiç arkadaş edinemeden hayatına devam etti. Uzun bir zaman hiç tedavi umudu olmadığını düşünen anne Nar ve baba Nanda, çaresizce oğullarının zaman içinde yavaşça taşa dönüşmesini izledi.


Aile'nin yaşadığı, Nepal'in merkezine uzak bir bölge olan Baglung'daki doktorlar, Ramesh'in kendilerini şaşkınlık içinde bırakan durumu karşısında 'mantar enfeksiyonu' teşhisi koydular ve yardım edemeyeceklerini söylediler. Küçük çocuğun durumu gün geçtikçe daha kötüye gitti.


İngiliz kadın şarkıcı Joss Stone'un başını çektiği çeşitli bağış organizasyonları sayesinde 11 yaşındaki Ramesh, Kathmandu Sağlık Üniversitesi'nde tedavi altına alındı.


Doktorlar küçük çocuğun hayatını en azından kolaylaştıracak ve çektiği acıları azaltabilecek tedaviler uygulanabileceğine dair umutlarını koruduklarını ifade etti.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Anlamıyorum Özellik O Bölgelerde Bu Tür Kötü Olaylar Hadiseler Meydana Geliyor Rabbim Uyarıyormu Mesaj Vermeyemi Çalışıyor Aklıma Pompei Kavmi Geldi.Ne Tuhaf :allalla:
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sedef hastalıgına benziyor
 


Üst Alt