Yasmina Khadra - Saldırı

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Yasmina Khadra - Saldırı
Tel Aviv'in insan kaynayan restoranlarından birinde bir kadın, hamile elbisesinin altına gizlediği bombayı patlatır. Arap asıllı İsrailli Doktor Emin, gün boyunca bu korkunç saldırının sayısız kurbanını ameliyat eder ve geç bir vakitte bitkin bir halde evinin yolunu tutar. Ancak gece yarısı onu acilen hastaneye çağırarak saldırıda paramparça olan bir cesedin karısına ait olup olmadığını teşhis etmesini isterler. Emin korkunç bir gerçekle yüzyüze gelir: karşısındaki beden on beş yıllık karısı Sihem'e aittir ve bundan daha acısı ise eylemi gerçekleştirip onlarca insanın ölümüne neden olan intihar bombacısı da Sihem'dir..

"Posta kutumda mektuplar vardı. Faturalar arasında küçük bir zarf dikkatimi çekti. Okumaya başladım:
'Mutluluk paylaşılmadıkça neye yarar Emin aşkım? Senin sevinçlerinin olmadığı yerde benim sevinçlerim sönüyordu. Sen çocuklarımız olsun istiyordun, bense onlar hak etmek. Vatanı olmayan hiçbir çocuk güvende değildir.. Bana darılma. Sihem.' "

-Ya o intihar bombacısı karınızsa?

 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben Size Özetleyeyim Kesin Kadın Müslümandır Bomba Patlatmıştır Hatta Patlatırkende Allah'u Ekber Demiştir Sonrada Her Zaman Olduğu Gibi Yine Müslümanlara terorist Damgası Vurulmuştur :ah
 
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Bende var. Elimdeki kitabı bitirip okuyacağım. Yazarım kısa bir özetini :)
 

Benzer Konular

haydaravısyon
Cevap
3
Görüntüleme
4K
PremiumWork
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
7K
Doğuş Pertez


Üst Alt