Yaşanmış Bir Olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Yaşanmış Bir Olay
3 Arkadas bir Disco aksamindan sonra eve giderken bir kiza rastlarlar. Bu kizi bir tenha yere götürüp Tecavüz ederler. Kizin yüzünü bir Torba ile örterler. 3 Arkadas bittikten sonra biri bir arkadasini arar ve oda katilmak istermi diye sorarlar.
O arkadas evet der ve oraya gider. Kiza tecavüz ettikten sonra güllerek der: "Su kizin üstündeki torbayi cikarinda bi yüzünü görelim"a
Torbayi cikardiktan sonra 4. Arkadas Soktan yüzü bembeyaz olur. 3. Arkadasta onun Kiz Kardesi oldugunu anlarlar ve olay yerinden kacarlar.
Oglan eve gidip Tabancasini alir önce Kizi sonrada kendisini vurarak öldürür.

Bu Olay Mayis ayin 1996 Tarihinde Almanya/Dortmund kentinde meydana gelmistir.

Ozan

Ozan

Admin
:)
.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
vay anasını çok ilginç bir olaymış paylaşım için teşekkürler...djOuSsS...

manyak!

manyak!

Üye
erkeklerin bayanlardan güçlü olmasını kötüye kullanıyo böyleleri :sinir
bunları yukarı havale etmekten başka çare yok!

SelmanTE

SelmanTE

Üye
herkes olmasa da yarısı cezasını bulmuş :off:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
İyi olmuş.Sen o kadar çaresiz bi kıza gidip tecavüz edersen Allah ta cezanı verir.

aLli_28

aLli_28

Üye
:agla çok üzüldüm kıza

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Atmasyon gibi geldi bana. Böyle şehir hikayeleri çok vardır etrafta. :)

delimakina

Üye
yaw insan kız kardeşini nasıl tanımaz kız torbayla gezmiodur tabi ne salak olay

mservank

mservank

Üye
bunu bir yerde okudum daha önce bu acuya yürek mi dayanır diye okumuştum herhalde kız türk tü

researcher

Üye
aynısı bursada olmus die anlatırlar....

omayra

Üye
bu hikayenin ana fikri şu olsa gerek, kimseye tecavüz etme, kız kardeşin çıkabilir. Hatta senin bacına yapılsa iyi olur mu lafının tecelli etmiş hali.

Ozan

Ozan

Admin
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
yaw insan kız kardeşini nasıl tanımaz kız torbayla gezmiodur tabi ne salak olay

Sen olayı anlamamışsın galiba.

Kız torbayla gezmior yaw. Manyakmı bu torbayla ne işi var :D

2 adam kıza tecavüz ederken torba geçiriyor.Sonra bi arkadaşlarını arıyolar.Çabuk gel kız var tecavüz ediyoz diolar.adam da gelip tecavüz ediyo sonrasında torbayı bi çıkarıyok bacısı ;)

O 2 adamın arayıp çabuk gel bacının gazozuna ilaç attık kafasına torba geçirip bide üstüne ağaca bağladık oda yetmezmiş gibi elimiz değmişken bide tecavüz ettik sende gel demesini beklemiyodun dimi :D

Usta sana karşı bişe yazmadım yanlış anlama.Bugün çok neşeliyim hayırdır inşallah.Öle maksat gülmek eğlenmek.Yanlış anlama ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bu hikayenin ana fikri şu olsa gerek, kimseye tecavüz etme, kız kardeşin çıkabilir. Hatta senin bacına yapılsa iyi olur mu lafının tecelli etmiş hali.

Yani ibret alınması için yazılmış bir hikaye. :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt