Yardım müslüman kardeşler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pire0908

pire0908

Üye
    Konu Sahibi
Yardım müslüman kardeşler
Arkadaşlar ben namazımı kılmaya başladım yaz tatilinde tövbe aldım çok iyi hallerdeydim ama okul başlayalı namazı kırmaya başladım yardım edin

(beyler bu sene içinde Tepeören ziyaretleri olcakmı bilgilendirirmisiniz)
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arada banada oluyo.. Kurtulamıyorum. Bir dönem çok güzel manevi duygular kaplıyor bir dönem geliyor namaz kılmak ölüm geliyor..
Bunu bir türlü kıramadım.. Bir iki vakit kaçırdığımda oluyor bu.. İlk fırsatta kılıcam diyorum o fırsat bir türlü gelmiyor.. Birikincede sanki Rabbin huzuruna çıkmaya utanıyormuşum gibi bir his kaplıyor..
Ama sonra bunun tamamen şeytanın oyunu olduğunu arkadaşım vesilesiyle öğrendim..

Yani sen kaçırsanda aksatsanda fırsat oldukça kıl kardeşim.. Arkadaşım dedi ki: Sen rabbin affediciliğine güven onun bu sıfatını düşün ve namazını kıl..
Böyle düşünmeye başladığım günden beri artık bu geri duran özelliği kırdım sayılır.. Ama aksatma olayına çözüm yok gibi.. Yani illa illa oluyor.. Sen sadece benim sorunum diye düşünme bizlerde böyleyiz..
Benden bir yol istersen; Namaz kılmaya üşeniyorsan aksatıyorsan tesbih çek.. Böylece üşengeçliğini kademeli olarakta olsa kırıyorsun.. Zaten o anda namazla seni çekiveriyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt