[Yardım] Arkadaşlar PC'den mesaj atmak için program var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım] Arkadaşlar PC'den mesaj atmak için program var mı ?
Arkadaşlar benim evimde telefon çekmiyor ama balkonda çekiyor benimde telefonu wifi ile pc ye bağlayarak pc den mesaj atmam gerek bunu yapmak için program var mı appste yada java da ? Konuşmak için kablosuz kulaklık az çok iş görüyor. ama mesaj gerekli.. Şimdiden Teşekkürler..

furkey

Üye
pc den herhangi bir şekilde telefon üzerinden mesaj atılmıyor ki zaten atılsa da birşey değişmezdi. Çünkü giden mesaj yine telefon üzerinden gidiyor ve çekmesi gerekiyor. Pc den başka mesaj atma yöntemleri var araştır biraz

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen beni anlamadın. Wifi ile telefonu pc ye bağlıcam böylece bilgisayar aracılığı ile mesajı telefondan atıcam. Nokiada Nokia PC suite ile bu mümkündü. yani mesaj yine telefondan gidicek.

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Evet Nokia Pc Suite ProgramıyLa yapıLıyordu keske kies'de de yapabiLme sansımız oLsa .

furkey

Üye
dostum sen beni anlamadın. Wifi ile telefonu pc ye bağlıcam böylece bilgisayar aracılığı ile mesajı telefondan atıcam. Nokiada Nokia PC suite ile bu mümkündü. yani mesaj yine telefondan gidicek.

ben de diyorum ki Kies de böyle bir özellik yok. Olsa bile senin dediğin gibi evin içinden çekmiyorsa mesajları yine gönderemezsin...

Jimmy Francues

Jimmy Francues

Üye
Sony Ericson Telefonun Ust Modelli Bi Telefonda Bu Mumkun Bende Cok Arastırdım Ama Bulamadım Arkadasın Demek İstedigi TelefonLa İceriden Atamıyorsan Bilgisayardanda Atamazsın Onu Demek İstems :)

mustafa1800

Üye
bu şuanlık mümkn deil krdeşm .s

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
ben de diyorum ki Kies de böyle bir özellik yok. Olsa bile senin dediğin gibi evin içinden çekmiyorsa mesajları yine gönderemezsin...

ya bak kardeşim sen beni yine anlamadın bi düzgün okusan. Balkonda çekiyor diyorum telefon anladın ? yani telefonu balkona koyduğumda çekicek böylece pcden mesajı yazıp bir program aracılığı ile göndericem. yine anlamadıysan atla en yakın binadan :D

----------Eklendi @ 17:38:45 ---------- Yazıldı @ 17:37:48 ----------

bıkkınlık geldi zaten bada'dan 2.0 da çok bi etkileyici gelmedi en yakın zamanda htc ya geçiyorum zaten =)

furkey

Üye
o zaman 3-4 metrelik bi usb kablosuyla filan mı yapıcan işi :D

furkey

Üye
ne var arkadaşım ben sana yardım etmeye çalışıyorum ettiğin muameleye bak oruç kafaya vurduysa benim mi suçum :vur

cellmanbash

cellmanbash

Üye
anladığım kadarıyla pcdeki metinleri mesaj olarak göndermek istiyorsun arkadaşım o yöntemi nokia kullanırken çok kullanıyordum ve çok işime yarıyordu açıkçası bu telefonda başka bir yöntem buldum mesela metni facebook da kendime mesaj olarak gönderiyorum ve telefondan m.facebook.com a girdikten sonra metni kopyala yapıştır yapıp sms olarak gönderiyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt