yardıımmm!!! n73 e program yükleme hatası...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

76336796

Üye
    Konu Sahibi
yardıımmm!!! n73 e program yükleme hatası...
arkadaşlar n73 üme hard format attım sonrasında ise önceden yüklediğim bütün programlar silindi.. daha sonra bunların setuplarını tele attım. yüklemeye kalktım tam yüklüyor derken "yüklenemiyor" diye hata çıkarıyor.:off::vur kısacası daha önce sorunsuz yüklenen programların aynıları formattan sonra yüklenmiyor. lütfen arkadaşlar nedenini ve çözümünü verirmisiniz... şimdiden teşekkürler..
 


foz54

foz54

Üye
dostum oyunları yüklerken nasıl hata veriyor 'sertifika süresi geçmiş' gibi bir hata veriyorsa telefonun tarihini 1yıl geriye al öyle dene, olmassa birdaha geriye al dene.
'sertifika hatası' diyorsa oyunları serftifakalandır. bunun için telefona 'free singer' programını yükle, o programla oyunları sertifikalandrıp yükleyebilirsin..
yardımcı olmuşumdur umarım...
 

76336796

Üye
    Konu Sahibi
yok öyle bir sorun değil, tam yüklemenin ortasın da "yüklenemiyor " diye bir hata veriyor
 
berk bilgin

berk bilgin

Üye
Kardeş benim 5700
dada aynı sorun vardı hard format attıktan sonra hep aynı yüklenemiyor sorunu vardı.Ben şöyle yapıp:Formattan sonra gizli kılasörlere erişimi açacaksın bunları yapabilmek için rompatçher ve crackli xplore lazim buraya dikkat E/ resource/apps nin içindekilerin hepsini sileceksin apps yi sakın silme içindekileri sil aynı şekilde E/system apps de yap silme işlemini telde yapamassan bilgisayarda dene kesin olacaktir eğer format atmadan önce tüm uygulamaları kaldırdıysan hack leyeceksin bunu da forumda s60 3rd sistem modifikasyon araçlarında bulabilirsin ben drakkariorus hack yöntemini tavsiye ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
 

dj eşref

Üye
1 akılda ben vereyım menuden araclara gır ordanda ayarlara gır ordanda baglantılara gır ordanda paket verıye gır ordanda erişim noktası olan yere internet yaz ve komple cık yukleyemedın programları tekrar dene..........
 
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Telefonunuza format atıp, hafıza kartına format atmazsanız veya hafıza kartında önceden yüklü uygulamaların kalıntısını silmezseniz "Yüklenemiyor, Güncelleştirme Hatası" gibi hatalar almanız olağandır.

Telefonunuzu "Depolama" modunda PC' ye bağlayın veya kart okuyucuyla hafıza kartını PC' ye bağlayın.Sonra hafıza kartı menüsüne girin.Ardından Gizli Klasörlerin Görünümünü aktif hale getirin(Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm / Gizli Dosya ve Klasörleri Göster).Hafıza kartı menüsünde gördüğünüz sistem klasörlerini silin( Private, resource gibi).

Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuza uygulamaları sorunsuz yükleyebileceksiniz.

Sertifika sorunu yaşıyorsanız http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...deneyin-drakkarios-hack-v2-01-3-a-349771.html buradaki yönergeleri uygulayın.

Kolay gelsin...
 

76336796

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar yorumlarınız için, en sonun da başardım(h) sizlerin sayesinde,:bigstar: hepiniz hakkınızı helal ediniz çok saolun gerçekten... :oke::oke:
 

dj eşref

Üye
sende saol kardesım bız burda bır aıleyız her turlu sorunları anladıgımız sekılde yardımcı olmaya calısıyoruz
 
berk bilgin

berk bilgin

Üye
Sen de saol kardeş
 
memocasy

memocasy

Üye
arkadaşlar ben resource klasörünü x plore dan silemiyorum hata veriyor ve bunun sonucuyla ne oyun ne program ne de tema yükleyebiliyorum yardım!!
 
uribaju

uribaju

Üye
hard format atip hafiza kartini bicimlendir dostum ;)
 
memocasy

memocasy

Üye
başka yolu yokmu :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt