Yaptın! Yine yaparsın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yaptın! Yine yaparsın...


UEFA Kupası'nı aldığı dönemde Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapamayan Galatasaray, kalan bölümde kendisini toparlayarak zafere uzanmıştı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile Türk Telekom Arena'da oynadığı karşılaşmadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılması hesapları karıştırdı. Bu mücadeleden mutlak 3 puan bekleyen sarı-kırmızılılar, maçın ardından büyük bir şok yaşadı.

Oynadığı iki Şampiyonlar Ligi müsabakasından eli boş dönen Galatasaray'ın gruptaki şansı değerlendirilmeye başlandı. Bu durum sarı-kırmızılıların UEFA Kupası'nı aldığı dönemi akıllara getiriyor.

1999-2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne sahasındaki 2-2'lik Hertha Berlin beraberliği ile başlayan Galatasaray, sonrasında AC Milan'a deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Bu maçın ardından Chelsea'ye önce deplasmanda ardından da iç sahada mağlup olan Fatih Terim'in ekibi kalan 2 karşılaşmada üzerine düşen görevi yapmıştı.

Hertha Berlin'i Almanya'da 4-1 ile geçen Galatasaray, kendi sahasında AC Milan'ı 3-2 devirerek UEFA Kupası'na katılmaya hak kazanmıştı. Çıkışına devam eden Fatih Terim'in talebeleri, UEFA Kupası'nda zafere uzanmıştı

Yaşanan bu gelişmelerin ardından yeni bir geri dönüşün mümkün olduğu göze çarpıyor. Cluj ile arka arkaya 2 maça çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu maçlardan 6 puanla ayrılması halinde yine avantajlı bir konuma gelerek kalan Manchester United ve Braga maçlarını düşünmeye başlayacak.

1999-2000 SEZONU GALATASARAY

Galatasaray 2-2 Hertha Berlin
Milan 2-1 Galatasaray
Chelsea 1-0 Galatasaray
Galatasaray 0-5 Chelsea
Hertha Berlin 1-4 Galatasaray
Galatasaray 3-2 Milan

2012-2013 SEZONU GALATASARAY


Manchester United 1-0 Galatasaray
Galatasaray 0-2 SC Braga
Galatasaray - CFR Cluj
CFR Cluj - Galatasaray
Galatasaray - Manchester United
SC Braga - Galatasaray
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt