"Yanlış"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Yanlış"


[h=2]Alman teknik adam Christoph Daum, Fenerbahçe ile yollarını ayıran eski öğrencisi Alex de Souza'ya şu sözlerle destek çıktı: “O bu takıma 8.5 yıl hizmet etti; bu şekilde gönderilmemeliydi”[/h]
3 Temmuz etkisi

Fenerbahçe’nin eski hocası Daum, Almanya’da FANATİK’e konuştu... Türkiye’yi çok özlediğinin altını özellikle çizen deneyimli hoca gündeme dair çarpıcı yorumlarda bulundu. İşte Daum’un gözüyle Türkiye’ye bakış: 3 Temmuz sürecinde yaşananlar ve bu olayların Avrupa’ya yansımasının Türk futbolu açısından birçok anlamda olumsuz eksisi var. En basitinden, Türk takımları tarafından transfer edilmek istenen futbolcuların kafası karışıyor.

‘Baskı çok artar’

“Alex gece hayatı olmayan bir profesyonel. Ailesine çok düşkün. Tek kelimeyle mükemmel bir aile babası. Ben tabiki gördüğüm kadarıyla konuşuyorum, yanlış bir durum. Şu anda kesin olarak söyleyebilirim ki, her hoca gibi Aykut Kocaman da baskı altında. Belki Mönchengladbach değil ama Beşiktaş maçını kaybederse çok büyük baskı altına girer.

Üzülüyorum...

“Aykut hoca elbette başkanıyla beraber olmak zorunda. Çünkü onlar bir aile. Bu duruma son derece üzülüyorum. Avrupa’da benim gözümde en büyük takımlardan biri Fenerbahçe’dir ve potansiyeli artabilecek yapıda. Böyle olmamalıydı. Kısacası Alex takıma 8.5 yıl hizmet etti. Lefter, Rıdvan ile birlikte efsane oldu. İçeride olanları çok bilmiyorum, kesin yorum yapamam ama bu da benim düşüncem.”
 
haltie

haltie

Üye
Helal olsun aykutla ilgili sorunlar yaşamisti ondan bahsetmemis
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt